I ja sam im danas isto to pozeleo ali za nove masine, da me ne izvuku opet iz bubnja za oste masine da mi gledaju.Na kraju sam mu pozeleo da ce mi biti drago da nas cesce posecuje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam im danas isto to pozeleo ali za nove masine, da me ne izvuku opet iz bubnja za oste masine da mi gledaju.Na kraju sam mu pozeleo da ce mi biti drago da nas cesce posecuje![]()
izgleda da i sa ovim konkursom 50.40.10 ce biti ista stvar jer vec se prica kao zna se ko sigurno prolazi a za ostale kako im bude uglavnom ko je jako blizak sa zastavom duginih boja ili kako se vec zovu ima odredenu prednost pri bodovanju....e sad videce se uskoro dal je to tacno ili su stvarno povrtari i vocari koji se time bave .....jer kako rece nedavno jedan clan foruma ko meni brani da ucestvujem ako sam resio bas sad da pocnem dase bavim povrtarstvom,,,e takva konstatacija po meni je vec muljaza naravno sve je po zakonu jer nam drzava ili kako se vec zovu ovi sto donose takve zakone to omugucila i sve je kao legalno al samo na papiruZa muljatore sam i pisao.Zbog takvih neko ko je pravi, čist poljoprivrednik nije prošao jer je pomeren na rang listi.