Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To mozda za 50:40:10 ?Prodavac koji mi je isporučio sejalicu mi kaže da će konkurs biti prvog novembra za stočare i 15 za ratare, sad jeli to tačno videćemo.
Ne, za 50%.Cek ovo je od prosle godine, nema jos za ovu ?
To mozda za 50:40:10 ?
Ne secam se da su ranije odvajali nesto taj konkurs 50%.. Kad ce onda biti za vocarstvo ?Ne, za 50%.
Prodavac koji mi je isporučio sejalicu mi kaže da će konkurs biti prvog novembra za stočare i 15 za ratare, sad jeli to tačno videćemo.
U Deda Mraza verujem, a ovo ako bude biće. Do sada sam kupovao svašta i bez povraćaja, kad je nešto potrebno moraš da kupiš.Eeeee pa ljudi kolko vi godina imate, a i dalje verujete u Deda Mraza![]()
Ovaj konkurs 50% je bio i ranijih godina odvojeno za primarnu stocarsku proizvodnju i za biljnu proizvodnju koja je obuhvatala sve grane ne samo ratarstvo. Znam pouzdano jer sam 2018 slao odvojeno zahteve.Ne secam se da su ranije odvajali nesto taj konkurs 50%.. Kad ce onda biti za vocarstvo ?![]()