Jok, nego sedeti ispred TV-a i cekati sta ce ministar da kaze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako bi institucije i ministarstva zajedno sa drzavom bili u pravom smislu reci uredna i pravna drzava, onda bas na taj naj jednostavniji nacin bi trebali da obavestavaju narod.Jok, nego sedeti ispred TV-a i cekati sta ce ministar da kaze.
i uvek im je neko kriv,a najteze je prihvatiti činjenicu da si sam sebi krivJok, nego sedeti ispred TV-a i cekati sta ce ministar da kaze.
Kada si ti poslao za traktor? Ja sam poslao 25.Maja i evo stiglo sada 1.Decembra a konkurs ke bio do 31.MajaMene konkreno u subvenciji za voćarske traktore (to rešenje čekam) najviše nervira to što te prave budalom poznatom rečenicom "predmet je još uvek u obradi" a sad su ubacili i "pri kraju smo".
Umesto da obaveste ko je zadovoljio uslove a pare kad budu biće. A ne ovako nit znaš dal da u mom slučaju prodaš stari traktor,čuvaš uštedjevinu, uzmeš kredit, uzmeš od zelenaša itd... A vreme prolaziiiiiii....
U ovom slucaju sam izgleda ja kriv, umesto da pitaju kako se neke stvari rade, mene osolise.i uvek im je neko kriv,a najteze je prihvatiti činjenicu da si sam sebi kriv
Kada si ti poslao za traktor? Ja sam poslao 25.Maja i evo stiglo sada 1.Decembra a konkurs ke bio do 31.Maja
Послато са F3111 уз помоћ Тапатока
Znaci brzo ce i tebi resenjePa i ja sam tako nešto možda koji dan kasnije, pred kraj konkursa maltene.
Da se citiram od pre mesec-dva ,kanda cu biti u pravu.Evo prodje i Mitrovdan a odgovora nema.Sada cekamo Arandjelovdan,Nikolu a verovatno i Jovandan.Mada verovatnije je da ce biti za svetog Talalaja...