Peet
Član
Pre par meseci na Face-u u Dobroj zemlji se debelo ulizao idolu nacije, hvaleci njegov doprinos ovakvom dobrom zivotu u zemlji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre par meseci na Face-u u Dobroj zemlji se debelo ulizao idolu nacije, hvaleci njegov doprinos ovakvom dobrom zivotu u zemlji.
Mrsko mi je iskopati ali probacu da se vratim dosta u nazad pa cu ti naci, pa ako nadjem procitaj sve komentare."Majke ti"Gde se on ulizao vucicu majke ti?
Ajde izcitiraj ga makra priblizno ili nadji post zivo me interesuje
nije direktno,kritike je sveo na minimum,nije to onaj Uros ,pratim ga godinama,jednostavno receno,utisan je.Gde se on ulizao vucicu majke ti?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155466133194339&id=838104338Gde se on ulizao vucicu majke ti?
Jel podmazivo gde?Ovih dana mi se javio covek da je dobio resenje za traktor, konkurisao zadnji dan ili dva.
Ovo,ovo....https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155466133194339&id=838104338
Evo ti sad zanimacije! Citajuci i sve komentare i malo opustenije disi!
Ovo je posle onoga kad su mu prvo dali termin u jatarnjim casovima kad su paori ili u stali ili spavaju jer je Nedelja dan odmora.
Posle ovakvog posta na koji je bio primoran pisati opet se vratio kasnijem terminu emitovanja emisije, ali verovatno mu je bilo receno da vodi racuna malo vise o svemu.
Profesore jeli ovo direktno ili ...?!
Ako moderatori zele mogu prebaciti post u chat-u! Morao sam dati odgovor nevernim tomama! Sorry za
Svi ste vi hrabri iz fotelje,kada bi gostovali sa ministrom,cutali bi kao ona u saci.
Kolega nemoj govoriti u množini, mene sigurno nebi zvali u takvu emisiju. Tu idu podobni i pričaju šta im se kaže.Svi ste vi hrabri iz fotelje,kada bi gostovali sa ministrom,cutali bi kao ona u saci.