obi
Član
Meni juče uplatili za prskalicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto i ja.Prvo poslao bez el. potpisa, pa ispravio u psss-u tj odradio el.potpis.
prihvatio sam.ali sam se zalio na visinu poreza na imovinuDa lo si ti tu "bezvrednu" imovinu prihvati. Da li imas neki zapisnik gde je tvoj potpis, kod notara, sudije, bilo gde?
jesu li ti rekli koliko dana imas a resis dug...Mene su zvalu iz UAP da mi kažu da rade moj predmet i da imam nekog duga. Da to rešim u par dana pa će oni opet proveriti...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Šta ga onda obrađuju ako je dokumentacija ok? Jbt oni su negde zagubili tvoj predmet.Ja danas zvao uravu za agrarna placanja da pitam sa se desava sa mojim predmetom predatim 04.01.2022.g. u 00.16.02 sati kazu jos ga obradjuju a dokumentacija je ok.
Stvatno bezobrazluk Dve godine se ceka za povrat obecanih para!
Послато са SM-A315G помоћу Тапатока
Meni je kontrola iz PSS stigla nakom 5 dana od podnošenja a uplata je legla na 10 dan od podnošenja.Koliko prodje u pokrajini za povrat para ?
Nisu. Rekli su da će za koji dan ponovo proverili....jesu li ti rekli koliko dana imas a resis dug...
Konkurs 2017-te godine.jesu li ti rekli koliko dana imas a resis dug...