Svaka im cast na postenju, nisu me nigde zakinuli na bodovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije da ih branim al to gledaju.Ovo je katastrofa od načina za pomoć poljoprivrednicima.Zar ne bi bilo u redu da prednost za subvencije ima poljoprivrednik koji ih nije nikada dobio u odnosu na onog koji je do sada ostvario to pravo?
Pa jesu dali nekih budjavih 10 bodova, i to isto ponistili sa davanjem 10 bodova za racun za razliku od nas obicnih smrtnika na predracun 0 bodova. Sve je to isplanirano unapred....Ovo je katastrofa od načina za pomoć poljoprivrednicima.Zar ne bi bilo u redu da prednost za subvencije ima poljoprivrednik koji ih nije nikada dobio u odnosu na onog koji je do sada ostvario to pravo?
Mi smo imalo pravih 120 bodova, ali je to malo za ovakvu igranku u srbistanu....Значи у покраини мораш имати везу да би " сигурно" прошао...
Е Србијо међу шљивама, још дуго нама неће бити добро у пољопровреди...
Свака част овима што су на поштено имали толике бодове, поготово на чланство у задругама, а за анализу земље нећу ни да коментаришем...
И мојих 130...Mi smo imalo pravih 120 bodova, ali je to malo za ovakvu igranku u srbistanu....
Jbg, imao si više bodova od Sanje...Ja joj kažem mani se poljoprivrede...Значи у покраини мораш имати везу да би " сигурно" прошао...
Е Србијо међу шљивама, још дуго нама неће бити добро у пољопровреди...
Свака част овима што су на поштено имали толике бодове, поготово на чланство у задругама, а за анализу земље нећу ни да коментаришем...