Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Није ни битно докле се допире битна је дискриминација према нама осталима коју сам навео кроз један очигледан пример,а тих примера има јако пуно сад већ и доста година уназад..Ви сте пољопривредници општине града Београд а ми смо пољопривредници општине града к..е тамо неке небитне...Зато сте ви ето повлашћени и привилеговани од стране владајуће властелеTo nije konkurs za Beogradjane nego za poljoprivrednike na teritoriji grada Beograda.
Jel ti smatraš da je Beograd od kule Genex pa do Auto Komande, i od Bogoslovije do Orlovače???
Тачно... Тај БГ конкурс је голи маркетинг (80% повраћај, ал кад се погледа колико је укупно новца издвојено за пољопривреднике то је смејурија). Врло мало људи ће се омрсити тим новцем. 150 - 160 трактора, 200 - 300 прикључака и незнам колико иде пчеларима. За град од 2000000 становника субвенције ће стићи на мање од 1000 адресаOvo u BG je smejurija.
Drugo, Beograd je mnogo veći od Vračara.
Treće, smešno malo novca je opredeljeno, jako teško se dobija. Ja nikada tu ništa nisam dobio, samo preko republike.
Četvrto, svaka lokalna samouprava ima svoja davanja, moja Grocka ima Q!
Peto, svi smo u istom loncu, shvatite to!
Немам ништа против и драго ми је, ти као појединац а и остали немате везе са овом причом у целости и не треба да се цимаш око тога. Има људи који нису добили ни толико ,ама баш ништа и то треба рећи да има и таквих ,познајем их.Za 13 godina konstantnog ulaganja u mehanizaciju dobio sam 2018. godine povraćaj za prskalicu Agromehanika preko Grada Beograda i na republičkom konkursu za kupovinu kembridz valjka Bukur. To je sve.
Subvencije po hektaru dobijam za 6% površina koje obradjujem.
Sto onda nije formulisano tako da mogu konkurisati samo prigradske Opstine na teritoriji grada?Imas li mozda podatak koliko PG ima u tim centralnim Opstinama ?To nije konkurs za Beogradjane nego za poljoprivrednike na teritoriji grada Beograda.
Jel ti smatraš da je Beograd od kule Genex pa do Auto Komande, i od Bogoslovije do Orlovače???
Svi smo mi poljoprivrednici jedne iste države i pošteno bi bilo da svi imamo jednake uslove.To nije konkurs za Beogradjane nego za poljoprivrednike na teritoriji grada Beograda.
Ako sam dobro razumeo ide do 500 000 za jedan prikljucak,a ako cu 2 ili vise tad ide oko 800 000 max povrat?Ja imam pravilnik, ali su mi rekli u agenciji da treba da se javno još objavi?
Колега зар не купујеш ТД 90Mislim da i kod nas grad Sabac ima isti konkurs kao na teritoriji Beograda. Ja cu ovih dana ici, posto sam mislio da kupim novog Belarusa.
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока