Subvencija za mehanizaciju

Jel ima negde ovaj pravilnik za Pokrajinu, da vidim da li otpadam?

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Svi smo mi poljoprivrednici jedne iste države i pošteno bi bilo da svi imamo jednake uslove.
Што се не побуниш за покрајински подстицај који нема пољопривредник у Лесковцу? Ти први имаш боље услове него он.

Што се не побуниш за покрајински подстицај који нема пољопривредник у Лесковцу? Ти први имаш боље услове него он.
Uslove rada imam bolje ali za subvenciju ne prolazim jer nisam žensko i nisam mlađi od 40 god itd... A poljoprivreda mi je jedina delatnost. Pa eto...

Gde ste našli ta pokrajinski? ja ga nigde ne vidim

Послато са 2201117TY помоћу Тапатока

Што се не побуниш за покрајински подстицај који нема пољопривредник у Лесковцу?Што се не побуниш за покрајински подстицај који нема пољопривредник у Лесковцу? Ти први имаш боље услове него он.
Uslove rada imam bolje ali za subvenciju ne prolazim jer nisam žensko i nisam mlađi od 40 god itd... A poljoprivreda mi je jedina delatnost. Pa eto...
Čovek te je konkretno pitao. Kažeš, zašto Beograd ima dodatne podsticaje, svi smo građani iste države. On te pita - Што се не побуниш за покрајински подстицај који нема пољопривредник у Лесковцу?
Ti odgovaraš - nikada nisam dobio. Odgovori što se ne buniš ŠTO IMAŠ ono što čovek u Leskovcu (recimo) nema.
Kao kada bih ja sada rekao - onaj u Vršcu (recimo) ima republičke, pokrajinske i gradske podsticaje, a ja nemam pokrajinske!?
Glupo je samo svoje muke gledati i uvek trava zelenija u tuđem dvorištu.
Kažeš - ne dobijaš. Ni ja nikada nisam ništa dobio od grada Beograda, a 6 puta sam predavao. Mala sredstva za toliki grad.
A što se tiče toga da imaš problem što nisi žeMsko, to se danas bar lako rešava 🙂
Mala šala, nemoj pogrešno shvatiti, još jednom ponavljam - svi se krčkamo u istom loncu.

Dobro si napisao i sve to stoji. Ali svako najbolje zna svoju muku. Bavim se jedino poljoprivredom plaćam PIO i ZDRO i kažu mi iz jedne agencije da se ni netrudim konkurisati na pokrajinski jer ne prolazim bodovanje a pa šta onda reći.

Ako se ne prodje na pokrajinski sa racunom, da li se moze onda konkurisati kasnije na republicki, kad izadje?

krenuli
4512c6d3aca8eda4616bb645c4e6f675.jpg

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

znam da grla,masine za kraj ostavili..bitno da krenuli

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Ja dobio za dopunim za jagnjad. Izgleda ce da i ostvare započeto.
Paraćinac, pa gde da joj dobacuje, koga je moliti ne treba ga srditi ::novac:::sjasi:.

Nazad
Vrh