Rasa91
Član
Jel ima negde ovaj pravilnik za Pokrajinu, da vidim da li otpadam?
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Што се не побуниш за покрајински подстицај који нема пољопривредник у Лесковцу? Ти први имаш боље услове него он.Svi smo mi poljoprivrednici jedne iste države i pošteno bi bilo da svi imamo jednake uslove.
Uslove rada imam bolje ali za subvenciju ne prolazim jer nisam žensko i nisam mlađi od 40 god itd... A poljoprivreda mi je jedina delatnost. Pa eto...Што се не побуниш за покрајински подстицај који нема пољопривредник у Лесковцу? Ти први имаш боље услове него он.
Што се не побуниш за покрајински подстицај који нема пољопривредник у Лесковцу?Што се не побуниш за покрајински подстицај који нема пољопривредник у Лесковцу? Ти први имаш боље услове него он.
Čovek te je konkretno pitao. Kažeš, zašto Beograd ima dodatne podsticaje, svi smo građani iste države. On te pita - Што се не побуниш за покрајински подстицај који нема пољопривредник у Лесковцу?Uslove rada imam bolje ali za subvenciju ne prolazim jer nisam žensko i nisam mlađi od 40 god itd... A poljoprivreda mi je jedina delatnost. Pa eto...