Ne zna drzava koliko je luda sto ista daje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Njemu subvencije ne trebaju, platu već ima. Samo ne znam što se ne odrekne subvencija kad ih tako ne voli
Uz dužno poštovanje za svačiji izbor i uložen trud, ali tvrdim da dva "posla" ne mogu da se rade i obavljaju na valjan i kvalitetan način.
Poznato mi je više takvih primera i znam kako to funkcioniše u praksi.
Jednostavno, bez obzira i na eventualno postojeću želju, naprosto nije izvodljivo zbog fizioloških ograničenja.
Ne postoji dovoljno snage i volje.
Za koji dodatni posao je onaj koji zaista pošteno odradi puno radno vreme u nekoj firmi?
To što se poslom zove neko vozanje auta i ispijanje kafa je nešto drugo, ali čak i u tom slučaju siguran sam i znam da opet fali vremena i da se gube pravi trenuci za neku operaciju.
To je i problem sistema što postoje "poslovi" koji to zapravo nisu.
Onda se pitamo odakle ekonomski problemi, inflacija, itd..
Uzrok su nezaradjene "plate". I nije to samo kod nas na žalost.
Po meni je to zavaravanje.
Nije moguće biti posvećen u punoj meri na dve strane.
Razlozi su sasvim neki drugi a ne istinski da se "duplo" radi.
Ja mogu da tvrdim da odradjujem svoj posao u fulu cak i prekovremeno ponekad sto dokazuje zadovoljstvo mojih nadredjenih. Imam odredjenu fleksibilnost na poslu, nemam ogranicenje kad cu da koristim svoje slobodne dane.. Imam drugu polovinu dana da se bavim drugim stvarima i dok neki sede u foteljama, gledaju filmove, serije i razne druge manipulativne sadrzaje ja sam zauzet ili oko porodice ili oko poljoprivrede. Trudim se ds radim maksimalno spram onoga sto imam, unapredjujem stvari iz godine u godinu, i posle sami nekoliko godina mogu da primetim veliku razliku izmedju kog rada i rada "cistih poljoprivrednika" iz okruzenja. Naravno ima i onih koji rade samo poljoprivredu i rade je profi ali takvih je manje od 10%, ostali samo odradjuju, da se kaze da su radili..Uz dužno poštovanje za svačiji izbor i uložen trud, ali tvrdim da dva "posla" ne mogu da se rade i obavljaju na valjan i kvalitetan način.
Poznato mi je više takvih primera i znam kako to funkcioniše u praksi.
Jednostavno, bez obzira i na eventualno postojeću želju, naprosto nije izvodljivo zbog fizioloških ograničenja.
Ne postoji dovoljno snage i volje.
Za koji dodatni posao je onaj koji zaista pošteno odradi puno radno vreme u nekoj firmi?
To što se poslom zove neko vozanje auta i ispijanje kafa je nešto drugo, ali čak i u tom slučaju siguran sam i znam da opet fali vremena i da se gube pravi trenuci za neku operaciju.
To je i problem sistema što postoje "poslovi" koji to zapravo nisu.
Onda se pitamo odakle ekonomski problemi, inflacija, itd..
Uzrok su nezaradjene "plate". I nije to samo kod nas na žalost.
Po meni je to zavaravanje.
Nije moguće biti posvećen u punoj meri na dve strane.
Razlozi su sasvim neki drugi a ne istinski da se "duplo" radi.
Daje kao pomoc proizvodjacima da ne odustaju i ne idu u gradove.
Baća lokot!Tema je zaposleni/nezaposleni, kako doprineti da se tema zaključa ili subvencije za mehanizaciju?
Dajte malo kontrole pri pisanju!