sale ratar
Član
Puno je 6000, smanji na 4000, i do 20 ektara, sad si oskudacija, skupi cu novci.Ne znam gde pisati o ovoj temi. Da li uopšte bilo ko vidi da neće biti bilo kakav podsticaj osim 6000 po hektaru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Puno je 6000, smanji na 4000, i do 20 ektara, sad si oskudacija, skupi cu novci.Ne znam gde pisati o ovoj temi. Da li uopšte bilo ko vidi da neće biti bilo kakav podsticaj osim 6000 po hektaru
Taman ce im to biti kraj, onda ce biti mnogo manje izgovora za ne izlazak na proteste, sad su se mnogi cuvali koliko sam razumeo jer su se plasili da im ne odrezu neke subvencije..Ne znam gde pisati o ovoj temi. Da li uopšte bilo ko vidi da neće biti bilo kakav podsticaj osim 6000 po hektaru
Ko je napravio takve uslove. Država ili mi poljoprivredniciDokle god imate gasdinstva van PDVa sa 1-2ha u gazdinstvu kojima u par dana legne 8 000 000din i gazdinstva u PDVu koja imaju 50-5000ha a zavrse sa oporezivim profitom par hiljada evra zaboravite na subvencije i prestrojavanja u brzu traku.
Nisam baš siguran u to. Trebaće bar 2 godine da pojedini shvateTaman ce im to biti kraj, onda ce biti mnogo manje izgovora za ne izlazak na proteste, sad su se mnogi cuvali koliko sam razumeo jer su se plasili da im ne odrezu neke subvencije..
Ako tako gledamo onda je sve besmisleno. Nemaju svi koji imaju diplome kupljene diplome.Zašto sikiracije, poslanici i ministri kupili diplome i doktorate, pa valjda možemo i mi da odvojimo koji hektar pšenice, da budemo doktori
Odavno je sve besmisleno. Kad je Neša Stefanović rekao da je u Sava Centru bio na predavanjima i završio Mega Trend, smejali su se mnogi. Čovek bio ministar policije i Vojske a mi tražimo smisao...Ako tako gledamo onda je sve besmisleno. Nemaju svi koji imaju diplome kupljene diplome.
Ali uz nasu obilatu pomoc to treba uvek naglasitiKo je napravio takve uslove. Država ili mi poljoprivrednici
Ja ne mislim tako. Ko može da sjebe nešto uvek će sjebati. Ti možeš da se šverujeješ u autobusu, sjebao si sistem za 150 din, ministar napravio kombinaciju za 150 miliona. Samo navodim primer, ne prizivam te...Ali uz nasu obilatu pomoc to treba uvek naglasiti
Tom logikom daj da krademo svi koliko možemo. Samo to ne donosi rezultate. Sutra kad te strefi infrakt, hitna pomoć nema gorivo da sipa u rezervoaru, džaba ti milioniSvako radi spram licnog nahodjenja i morala.
Svi do jednog se uhvatili kako drugi kradu i drugi su problem.
Ti misliš da je problem iskrenost a ne zakoni i propisiРетко ко ће бити искрен и рећи како функционише његово газдинство...
Uopste nisam to rekao.Tom logikom daj da krademo svi koliko možemo. Samo to ne donosi rezultate. Sutra kad te strefi infrakt, hitna pomoć nema gorivo da sipa u rezervoaru, džaba ti milioni
Да оно од куће научено...закони су ту да би се мењали спрам потреба великих.Ti misliš da je problem iskrenost a ne zakoni i propisi
Postujem sve sto si napisao i slazem se,ali kome je ministar uradio tih 150 kombinacija,pa jednom od nas.Ja ne mislim tako. Ko može da sjebe nešto uvek će sjebati. Ti možeš da se šverujeješ u autobusu, sjebao si sistem za 150 din, ministar napravio kombinaciju za 150 miliona. Samo navodim primer, ne prizivam te...