Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuo sam da ce za novi konkurs navodno biti povrat do 500.000 dinNe nadajte se novom konkursu skoro, nema para ni za repove..
pa sve se svodi u principu na isto nebitno koji konkurs...mislim kompletno na subvenvencije za mehanizaciju ko sto rece kolega par postova iznad neko prolazi na svakom a neko nemoze ni jednom i u cemu je poenta konkurises prodes kupis masinu i posle par godina je prodas za istu cenu ili jos vecu i opet konkurises i tako u krug svakih par godina nova masina a vecina ostalih nemoze obnoviti masine zbog takvih stvari koje su dozvoljene losim nacinom subvencionisanja ....i sve ispada regularno po zakonu jedino stoje za manje poljoprivrednike takav nacin subvencionisanja poguban i onda na kraju neko ce pametovati i reci svako ima pravo da pokusa sto ne proba itd itd a svi znamo kako sve stvari u ovoj drzavi funkcionisu koje blize vatri uvek se vise ogreje...Ja nisam prosao na 50:40:10 i ne jedim se, to je jedan od najboljih nacina konkurisanja jer prvo konkurises pa ako prodjes kupujes. Mislim da je kolega iznad hteo da kaze da je kupovao nove masine i konkurisao na republicki 50% i nije prolazio..