Paracinac88
Član
ocigledno ko je uplatio 4.1. samo i dobio
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A nisu zvali za dopune dokumentacije ili da nesto fali ?Nije očigledno, par drugara i ja smo bili posle ponoći, 4 zahteva samo predali jedan je prošao.
Zvao sam sad Upravu, moj predmet poslat 4.1. je jos u obradi, nemaju informacije da nema vise sredstava. Izgleda da ne zavisi od datuma vec kako su koje brzo obradili tako i isplatili, sto znaci da ce svi dobiti koji budu u redu.Ogradili su se u konkursu ako se dobro secam da ce biti isplacivano do isteka sredstava.. Meni je uplacen povracaj za tanjiracu onog dana kad su radili isplate, dokumentacija poslata 4.1.
Ja placam pio i zdravstvo kao poljoprivrednik od punoletstva pa nisam dobio nista. I na svakom pokrajinskom konkursu budem ispod crteMožemo se mi zezati ili ne... Ali ko god je dobio pare što ja poznajem svi plaćaju Pio i Zdr preko poljoprivrede...
Obradjuju ga cime? Jel to klinasto pismo?Zvao sam sad Upravu, moj predmet poslat 4.1. je jos u obradi, nemaju informacije da nema vise sredstava. Izgleda da ne zavisi od datuma vec kako su koje brzo obradili tako i isplatili, sto znaci da ce svi dobiti koji budu u redu.
Za mašine nisu zvali.A nisu zvali za dopune dokumentacije ili da nesto fali ?
Meni je uplaćeno na gazdinstvo koje nije osigurano na poljoprivredu. Samo oni znaju kojim redom idu...Možemo se mi zezati ili ne... Ali ko god je dobio pare što ja poznajem svi plaćaju Pio i Zdr preko poljoprivrede...