Subvencija za mehanizaciju

Tako mi je drugar rekao da je bilo ograničeno na 2500 zahteva za isplatu, i da onu sredu toliko isplaćeno i to je to za mehanizaciju. Ja isto nisam dobio, imam prikolicu podnetu.

Ma i ovi sto su dobili moraju da vrate.
Nemoj te se ljutiti, ali te price rekla kazala stvarno nicemu ne sluze. 99,9% nas nema nikakve inf. a da su to zaista inf. od ministarstva. To je sve neko nagadjanje, rekla-kazala, ja sam cuo, provereno 100% i ostale. Ako samo pisemo da bi ispunjavali strane foruma onda to nema smisla.
Verujem da ovog momenta tu informaciju zna mozda samo par ljudi, da ne kazem zena.
Pa to si upravu, ja kažem šta sam čuo od drugara koji je dobio povrat

Ово је сад као обрнута психологија...

Ми кажемо да немају да нам исплате, а они се за инате и све нам исплате...
Daj bože da se zainate, nećemo se mi ljutiti da nam uplate. Kad mi možemo sve redovno da izmirujemo dugovanja prema državi mogu i oni nama da uplate podsticaj.

Ja sam zvao juce da pitam , rekose mi da je moj zahtev u obradi i jos nije doneto resenje. Na moj komentar da su mnogi koji su poslali 4-5.1 dobili resenje i novac a neki cak i bez resenja, ljubazna gospodja rece da je tih 2 dana stiglo bas mnogo zahteva i da stvarno ne zna kojim redom kolege uzimaju da obradjuju zahteve.

Ako pitaš uopšteno a ne za ovaj zadnji, ja sam uzimao povrate na firmu, tačnije na gazdinstvo gde je PR nosilac gazdinstva...

I meni za oba gazdinstva. Sreca napisali ste pa udjoh na racun da proverim, sms od banke zakazao.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Jesu svi dobili 50% za mašine, osim mene, čim se niko ne oglašava? 😄 Ministarka obećala do kraja godine, sad će i februar, pa opet ništa... Obećava već i za 2023. godinu i priča o eAgrar-u a staro još nije podmireno...

Nisi jedini, poslao prvog dana ali jbg nista. Kako vidim izgleda da vise nema para. Sad mi je iskreno zao sto sam se uopste cimao da saljem.

evo odgovora danas kad sam pitao u vezi povrata 50%
da9a998e3a2fc2cf1d5ff35c91c5c8d8.jpg

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Jel dobio neko resenje a pare nisu legle? Kod mene na jednom gazdinstvu taj slucaj! Malo mi cudno uvek resenje ide nakon isplate kao i za onu socijalu od 4000, resenja stignu posle par meseci.

Nazad
Vrh