Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj slucajno, dobro je i tebi i njima, glas u plusu!Ja bih otisao iz Srbije da mi toliko ne valja.
To je vec SISTEMska promena!Treba uvesti da je svako gazdinstvo neki oblik firme, svi da vode knjige i sa hektar i sa 1000 kupuju repromaterijal prodaju robu, placaju porez i na osnovu njega i ostvaruju subvencije, poreklo novca, ne moze neko sa 2 ha da kupi masinu od 50000evra , neki model kao kartice da sakupljas bodove, nema povezanih lica, jedna adresa jedno PG, jedan ziro racun zbog lakse kontrole, ukucani, deca, obavezna prijava svih povrsina koje obradjujes, raspoloziva mehanizacija, sta placas od usluge i kome, 6 mesecna kontrola, kazne drakonske ko muva..
Naravno sve moze samo treba volje i red u drzavi i svima bi bilo bolje..
Da sam imao nekog preko bare, da imam papire neke EU zemlje mozda bih isao. Al ovde rodjen,ovde su svi moji i ovde i ostajem.Nemoj slucajno, dobro je i tebi i njima, glas u plusu!
Sreca nasa pa se ne pitas..Ja i dalje stojim iza toga da treba sve subvencije da se ukinu pa da se onda vidi ko se bavi poljoprivredom iz hobija a ko ne .
A veruj cim budem ima prvu priliku predlozicu Nedimovicu .
Tebe ce neko da pitaSreca nasa pa se ne pitas..