Subvencija za mehanizaciju

Nije on jedini koji nije prosao iako nema duga a dokumentacija uredna.
Ali nije u redu reci da se svi naguze za
“Cuj” pisljivih 800k!

Koliko ja vidim clan br 15 koji je odredjivao ukupna sredstva za podsticaj u iznosu od 400 miliona din je izbrisan!

Zaista je ovo lakrdija od konkursa, mi manji tu ni nemamo sansi a meni je licno 800000 ozbiljan novac i mnogo bi mi znacio

Budžet je 400 miliona, bar je to jasno...
Jasno je. Ali kao što su uradili za mlade pa iz budzeta za narednu godinu prebacili da ispune što veći broj zahteva, tako bi mogli i za ovo kad bi hteli. Ovakav mi je neki scenario u glavi - ove predmete će rešavati do jeseni 2022. I onda pred kraj godine isplatiti tih 400 m. A onda će ostale prebaciti za budzet 2023 i hvaliti se kako nikog nisu odbili, bla bla bla i te priče...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Kako ste samo plitki...
Toliko nepravilnosti, kršenja zakona i uredbi, toliko nedozvoljenih radnji u radu ( neradu ) ministarstva , toliko ismejavanja poljoprivrednika i poniženja od strane ministra i njegovih savetnika i saradnika , toliko svega .....lošeg da bi mogao pisati kao Mornar o Partizanu ....i vi ništa...
Frilenseru da ti kažem da od 2004 do danas imam 1 od 18 da sam uvek slao ispravnu dokumentaciju i ako ništa drugo oni čekaju i po dve godine dok mi ne odgovore ( odbiju) na foru nekog poreskog duga koji se stvori prvi put na prelazu izmedju dva tromesečja ...znači ako ga nema nema ni odgovora i doggod ne uletim u zamku
Od pre 2 godine imam i gazdinstva na ćerke....misliš da je drugačije a nisu poreski obveznici
Matiću ....za bolesnu decu se obrati svi državnim činovnicima i službenicima , političarima i ostalim lopinama ...jer oni treba da stvore sistem u kome će se deca besplatno lečiti a ne sms porukama
Ljudi dobijaju ali ima i onih koji su slični meni ali ćute , sramota ih ..ima i ko ne traži , a ima i krajeva koji su bili Bogom dani kao sever Bačke u vreme Dulićke i sl.
Ali vi gledate samo svoje **greška i zato nam je i tako kako je i nije poenta 800000 ili 1500000 , već je poenta u sistemu koji čine ljudi ....a i vi ste neki ljudi ...
Umesto da svi zajedno izvršimo pritisak da gorivo bude jeftinije , da se uredi poresko i zdravstveno osiguranje , da se poveća cena mleka ....da subvencije budu pravilno i planski dodeljivane i još gomilu problema vi čekate neki konkurs u kome će neki Katanić , Djaković i neka mastiljarka da briše i piše
Nije to ni samo sad a ni ove godine tako je stalno Bile su 90- te i...ja imam preko 400 dana odsustva od kuće a neko ni jedan....pa jel moja država samo kad treba uzimati pušku , da li će to važiti i za mog sina a za druge samo subvencije ....čovek sam od krvi i mesa i osećam nepravdu i nikada neću ćutati na nju pa makar bio sam !

Nije, eve gi

http://subvencije.rs/wp-content/uploads/2021/05/Јавни-позив-за-примарну-биљну-2022.pdf

Pao sistem, a ni prosle subvencije nisu isplatili. Problemi se samo gomilaju.
Hm, zna li uopste preCednik za sve ovo 🙄

Ovde prepravlja ko god stigne, na uap stvarno izbrisan clan 15,tj zamenjen. A na subvencije rs i dalje stoji clan 15 sa 400milki max.

kad malo bolje razmislimo,konkurs koji je godinama bio u maju,junu odjednom ce u septembru pa u oktobru pa u decembru i na kraju prebacen za januar i objedinjen sa 2022.isuvise komplikovano da bi bilo slucajno.para nema,razumnih podsticaja po hektaru koje ima celo okruzenje i evropa nema.kampanja je kao satro mi dajemo mnogo za mehanizaciju...a u stvari namestili su da bude pred izbore,progutali su 2021 god,mnogo ima neisplacenih iz prethodnih godina,novi konkursi stizu i tako ukrug.sad im je bitno da u predizbornoj kmpanji isplate jedno 10posto da zamazu oci,da se malo slikaju i to je to.interesantno da na pozivu sa uap nema clanu 15 ukupna sredstva.mozda i prate ovaj nas forum pa su shvatili da je bolje da nepominju to tj obrisu,ovako kolko je odobreno tolko niko nezna i idemo dalje....

Dali prate forum ili ne nije bilo realno 400m. Stvarno nije realno samo je pdv 400m od ljudi koji su kupili mehanizaciju i spremili racune. Preracunali se.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Jasno je. Ali kao što su uradili za mlade pa iz budzeta za narednu godinu prebacili da ispune što veći broj zahteva, tako bi mogli i za ovo kad bi hteli. Ovakav mi je neki scenario u glavi - ove predmete će rešavati do jeseni 2022. I onda pred kraj godine isplatiti tih 400 m. A onda će ostale prebaciti za budzet 2023 i hvaliti se kako nikog nisu odbili, bla bla bla i te priče...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
To je sve protivzakonito, doduše oni vladaju ovim uredbama...To niko ne sme da menja, ovo je sve kriminal, u pravu je Zmaj, na žalost mnogima je dosadila borba za one kojima je najgore a oni se predali...

Ipak će biti razgraničenje ko je pravi a ko je krivi, a kada sam to napisao pre 10-tak dana, napali kao da sam im oko izvadio.

Nazad
Vrh