Peet
Član
Nije on jedini koji nije prosao iako nema duga a dokumentacija uredna.
Ali nije u redu reci da se svi naguze za
“Cuj” pisljivih 800k!
Ali nije u redu reci da se svi naguze za
“Cuj” pisljivih 800k!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Au koja izjava i opet se zalepi ,pa nemojte mu gurati prst u oko.Auuuu , kakvo neraspoloženje zbog ...
Da nećete u proteste ili ćete se opet svi naguziti zbog pišljivih 800000 din
Ja nzm nikog iz mog sela da nije nekad dobio povrat za mehanizaciju, jeste da smo znali cekat i po dve godine ali smo na kraju dobili.U kojoj dečijoj emisiji je sve isplaćeno i svi prošli?Pitaj Matića kako je prošao...
Ja koliko se secam,nikad nisu trazili potvrdu o statusu,ni setvenu strukturu. A ni sad ne vidim da pise.A potvrde iz trezora aktivan status, setvena struktura i članovi gazdinstva da li su potrebni, ne vidim ih na spisku dokumentacije.
Jasno je. Ali kao što su uradili za mlade pa iz budzeta za narednu godinu prebacili da ispune što veći broj zahteva, tako bi mogli i za ovo kad bi hteli. Ovakav mi je neki scenario u glavi - ove predmete će rešavati do jeseni 2022. I onda pred kraj godine isplatiti tih 400 m. A onda će ostale prebaciti za budzet 2023 i hvaliti se kako nikog nisu odbili, bla bla bla i te priče...Budžet je 400 miliona, bar je to jasno...
jesteNije izbrisan
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Udjite sad na sajt Uprave za agrarna placanja.Nije, eve gi
http://subvencije.rs/wp-content/uploads/2021/05/Јавни-позив-за-примарну-биљну-2022.pdf
Zato sto su oni objavili prvi link koji je postavljen na sajtu uprave,kasije su izbrisali clan koji se odnosi na 400 miliona...Ovde prepravlja ko god stigne, na uap stvarno izbrisan clan 15,tj zamenjen. A na subvencije rs i dalje stoji clan 15 sa 400milki max.
To je sve protivzakonito, doduše oni vladaju ovim uredbama...To niko ne sme da menja, ovo je sve kriminal, u pravu je Zmaj, na žalost mnogima je dosadila borba za one kojima je najgore a oni se predali...Jasno je. Ali kao što su uradili za mlade pa iz budzeta za narednu godinu prebacili da ispune što veći broj zahteva, tako bi mogli i za ovo kad bi hteli. Ovakav mi je neki scenario u glavi - ove predmete će rešavati do jeseni 2022. I onda pred kraj godine isplatiti tih 400 m. A onda će ostale prebaciti za budzet 2023 i hvaliti se kako nikog nisu odbili, bla bla bla i te priče...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока