markokurjega
Član
Može da koštaju koliko hoće ali za kupovinu glasova se uvek čuva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
markokurjega je napisao(la):Sve je kod nas moguće ,mada kontam možda nas spase ova pretnja vandrednim izborima pa da odreše kesu.
Ima...ima.....al ćute ko zaliveniidklecin je napisao(la):jel niko nema nekog od poznanika u ministarstvu pa da cujemo da li ce biti za sitnu mehanizaciju ,kada ce uredbe na videlo jel se ista zna da li treba 9000 din za vestak ili jedni kazu sad ce trebati 6000 din za vestak nek neko objavi jel zna nesto sa izlaskom uredbi
potpisujem prethodni post! zato se i nisam javljao da imam "poznanika" u ministarstvu jer se i sam vrlo retko kod njega informisem! sta vredi? prosle godine je tvrdio sa velikom dozom sigurnosti da ce ove godine biti subvencija na traktore cak i bez konkursa! e kad sam ga pitao ove godine on kaze: Tesko-nema sredstava! i sta onda vredi da ga gnjavim i da pustim neku informaciju pa da posle ne bude tako... pre ili kasnije sve se nekako sazna i cuje. cisto sumnjam da pored ovoliko nacina komunikacije kojima raspolazemo neko ostane neobavesten!pocerina je napisao(la):Ma sta ti znaci da li je uredba izasla, kad oni uredbe menjaju svakih sedam dana, onako kako njima odgovara
Možeš ti imaš prako za sve kao i ostali od datuma otvaranjia gazdinsva, tojest svi računi koje budeš predavao ti važe od datuma otvaranja gazdinstva.vladow je napisao(la):Imam jedno pitanje za vas iskusne poljoprivrednike,ovako moji tata i mama su bili nosioci gazdinstava svako po 10h znaci 20h i pre 3 dana su sve prebacili na mene,dali ja mogu da kupim traktor uz povracaj ako ce ga biti posto cu imati gazdinstvo samo par meseci posto sam cuo da treba da prodje godina dana.i juce sam cuo na znanje imanje da povracaj krece od aprila meseca.pozzz
vladow je napisao(la):Imam jedno pitanje za vas iskusne poljoprivrednike,ovako moji tata i mama su bili nosioci gazdinstava svako po 10h znaci 20h i pre 3 dana su sve prebacili na mene,dali ja mogu da kupim traktor uz povracaj ako ce ga biti posto cu imati gazdinstvo samo par meseci posto sam cuo da treba da prodje godina dana.i juce sam cuo na znanje imanje da povracaj krece od aprila meseca.pozzz
Pogledaj u drugoj temi o subvencijama u poljoprivredi.vladow je napisao(la):Eto danas sam gledo znanje imanje i rekli su da ce biti povracaja od aprila......
Petar123 je napisao(la):interesuje me da li ima povracaja pdv a kod uvoza polovnih masina iz inostranstva sta je potrebno da se podnese i kome i da li uopste ima povracaja pdva ili bilo cega..
i interesuje me da kupim setvospremac rasklopivi nov da li za njega ima povracaj i koliko ?
imam registrovano gazdinstvo od 2007 godine
i redovno placam porez na doprionos ...