Subvencija za mehanizaciju

Stiv , dosta tvojih postova se ne poklapa sa mojim mišljenjem ali za ovo gore naveden te apsolutno podržavam.
Valjda se svaki veliki aparat satoji iz segmenata,ako su oni neki segment u tom aparatu i ako ih ima više onda nemojte više pričati kako su oni mali i nemoćni "činovnici" iz unutrašnjosti pa podvili rep pred BG zverima.
Neka podnesu ostavke pa neko ko možda može više dobije šansu.

Ja sam ovde nov, pa nisam baš sve teme pregdedao, pisao sam u drugoj temi, a vidim da se ovde dosta toga polemisalo.

Uglavnom mislim da sam sve to što ste pominjali i ja sam čuo (mislim na S.Karlovce i da nema subvencija za traktore ove god.)

I tada baš nisam verovao da će tako biti, ali Teofanov je to ponovo rekao i juče na Tari....

Tako da mislim da je mrka kapa i ja sam se nadao subvencijama za traktore, ali navodno je rekao da će konkurs biti isti kao i prošle god. samo neće traktora biti. (samo, priključne mašine)+ ova druga uredba o podsticajima proizvođača domaćih traktora i mašina....

Da, umalo da zaboravim....

Što se tiče para, mislim, ali sa jako malom verovatnoćom ovo objavljujem (ako grešim ispravite me) pare za te traktore oni dobijaju od EU (sklopili su neki ugovor sa EU do 2013.),a ove subvenicije 14.000din/h daju iz budzeta....

Sve u svemu treba sačekati još koju nedelju max. pa će izaći sa detaljima :cao:

Komercijalna banka krece sa kreditima za nabavku traktora i mehanizacije proizvedenih u Srbiji uz subvencionisanje kamate od strane Fonda za razvoj. Lepo ali, uvek ima neko ali - poljoprivrednici moraju da imaju ziranta, a koliko ja znam, zirant moze biti samo neko sa drzavnom sluzbom, tako da ispada da se poljoprivrednicima ne veruje, a raznim muvarama sa funkcijom se veruje.

Mrgud je napisao(la):
Komercijalna banka krece sa kreditima za nabavku traktora i mehanizacije proizvedenih u Srbiji uz subvencionisanje kamate od strane Fonda za razvoj. Lepo ali, uvek ima neko ali - poljoprivrednici moraju da imaju ziranta, a koliko ja znam, zirant moze biti samo neko sa drzavnom sluzbom, tako da ispada da se poljoprivrednicima ne veruje, a raznim muvarama sa funkcijom se veruje.
Post je spojen: [time]1296714511[/time]

dali nesto znate o subvenciji za prikljucne masine domace proizvodnje?Cuo sam da ima neka subvencija od strane ministarstva poljoprivrede i ministarstva finansija ili ekonomije?

hahaha!e kad bi nama dali ko ovima iz gorenja 10000eura po radnom mestu gde bi nam bio kraj...I jos kada bi na svakog raspodelili podjednako drzavnu zemlju DRZAVA BI PEVALA!

zemljace neverujem.svi kazu da ce stocare da guraju ali ...ko zna.kod nas moze da se desi svasta :ppozdrav:

Attila je napisao(la):
danas smo bili da proverimo u trezoru povraćaja za mehanizaciju a subvencija ako bude biće 10.000/ha
Ne verujem u ovo, opet neki trac medju sluzbenicima..., momci samo opusteno docice neki drugi Mladja :haha: :ppozdrav:

tamara1611 je napisao(la):
aj ponovi atila

danas smo bili u trezor da vidimo kad može da se preda račun od traktora i onda su rekli da su jako male šanse da će biti povraćaja jer nema para i da za zemju će biti 10.000/ha a inače ovo za zemju je bilo i u emisiji brazde

Attila je napisao(la):
danas smo bili da proverimo u trezoru povraćaja za mehanizaciju a subvencija ako bude biće 10.000/ha
Daj molim te ne iznosi takve gluposti!
Jel su i ti službenici dobili posao preko partije pa su tako i školovani?
I jesi im poverovao?

Nazad
Vrh