Subvencija za mehanizaciju

stiv je napisao(la):
Subvencije za traktore i ne treba da budu, jer ako nema za sve ..ne treba ni pojedinci da dobiju...ili za sve ravnopravno ili ništa ::lose:: Ja sam prošle godine učestvovao i nisam dobio..jer mi je koverta navodno bila otvorena :sta:..kad je stigla u Šabac...da li je to merilo ko će dobiti a ko ne :udri:tako će i ovog puta biti...malo para a neko će dobiti..a većina neće...a pričaće se kao da svi dobijaju... :ppozdrav:
Bravo Stiv,ili svima ili nikome!

Da upravu si ja sam baš hteo da to predložim Nadlačkom da se malo tako glupi kriterijumi malo olabave.Mislim to su baš nebuloze a i ako fali neka dokumentacija da se lepo ljudski obavesti podnosilac prijave.A ne ono ako nisi negde stavo taču oni te odbiju.Za zahteve za priključne mašine to ne mogu da kažem jer su stvarno zvali i kažu fali to i to i ako ste umogućnosti da prikupite neće biti problema.
stiv je napisao(la):
Subvencije za traktore i ne treba da budu, jer ako nema za sve ..ne treba ni pojedinci da dobiju...ili za sve ravnopravno ili ništa ::lose:: Ja sam prošle godine učestvovao i nisam dobio..jer mi je koverta navodno bila otvorena :sta:..kad je stigla u Šabac...da li je to merilo ko će dobiti a ko ne :udri:tako će i ovog puta biti...malo para a neko će dobiti..a većina neće...a pričaće se kao da svi dobijaju... :ppozdrav:

BANE IVANOV je napisao(la):
30% budzetskih sredstava ide policiji i isto toliko pravosuđu,a za poljoprivredu ni 5%.sramota!!!
Koja je to vizija pa neće nas policajci i sudije hraniti ??
koliko ja vidim poljoprivreda donosi najveci suficit u celokupnoj privredi države.A KAKO NAM SE ZAHVALJUJU!!!
Mi smo dobri samo kao glasačko telo i prema nama se tako i ophode. :zli:
Bane,ako je ovo tacno,sto kazes,treba svi da se skupimo i glave da im raz......!

BANE IVANOV je napisao(la):
30% budzetskih sredstava ide policiji i isto toliko pravosuđu,a za poljoprivredu ni 5%.sramota!!!
Koja je to vizija pa neće nas policajci i sudije hraniti ??
koliko ja vidim poljoprivreda donosi najveci suficit u celokupnoj privredi države.A KAKO NAM SE ZAHVALJUJU!!!
Mi smo dobri samo kao glasačko telo i prema nama se tako i ophode. :zli:

Jel je Vas mislim iz asocijacije zvao na stručni sastanak u ministarstvo radi raspodele sredstava iz predviđenog buđžeta?

naravno da nije i mi ništa od ovoga što se izdešavalo ne podržavamo!!!
Dragin više ne može da nas podnese i ne dolazi na sastanke sa našim predstavnicima,nego šalje svoje poltrončiće.
Ne verujem im ništa lažu čim zinu i nemaju trunke samopoštovanja.prioritet im je da se osnivaju udruženja na čijim čelima su korumpirani ljudi koji će se međusobno zavađati sa ostalim udruženjima i eto haosa i lova u mutnom.Znam gomilu ljudi koji su odbijeni za subvencije zbog trivijalnih stvari.

Ja odbijen zbog štamparske greške Ćorićeve sekretarice,posle sam pisao žalbu a ona izjavu da je napravila štamparsu grešku ali odbijeno kao neosnovano.
Stiv i ja sam ljut,ali mislim da nisi u pravu "ili svi ili niko".
Razmisli samo da li su svi paori u državi isti pa da budu isti uslovi za sve.
Naravno pravnim licima(čitaj tajkunima) ne bih dao ni dinar.

Para izgleda nema samo za poljoprivredu,za sve ostalo ima.Mani me se te priče,ček za koji dan da vidimo šta će prosvetari da urade i što nije ukinuo kupovinu Punta a da su te pare preusmerili u poljoprivredu jer tu je produktivnos isvako od nas kupuje da bih radio a ne da bih se vozao.

Ma nisu nama ni granice sad problem, hrana je svugde u svetu na ceni ,nama su problem ljudi koji nas vode jer oni nemaju sluha za našu poljoprivredu i oni su nam najveća granica u daljem razvoju oni su ti kao enbargo za poljoprivredu.

ZRENJANINAC je napisao(la):
Ma nisu nama ni granice sad problem, hrana je svugde u svetu na ceni ,nama su problem ljudi koji nas vode jer oni nemaju sluha za našu poljoprivredu i oni su nam najveća granica u daljem razvoju oni su ti kao enbargo za poljoprivredu.
Ludi ako nam nedaju subvencije za traktore ajde da se okupimo ispret ministarsva u Nemanjinoj ?
:zli: :udri:nono: :zli: :udri:

Ljudski je reci i da je nas udeo u svemu ovom pomenutom gore, veliki. Nasa lezernost i neorganizovanost nam se sad obija o glavu. Kasnoje da sad trazimo subvencije za traktore, to je trebalo uciniti jos jesenas i takva stvar je trebala vec biti u budzetu sigurna kao penzije.
Fali nam NEpoliticko organizovanje, a mislim da je sve lepo krenulo ovim nasim susretom u Sr. Karlovcima. U istoj zgradi je 1864 proglasena autonomija. Ima tu neke simbolike ::namigivanje::

paorpaor je napisao(la):
Ljudski je reci i da je nas udeo u svemu ovom pomenutom gore, veliki. Nasa lezernost i neorganizovanost nam se sad obija o glavu. Kasnoje da sad trazimo subvencije za traktore, to je trebalo uciniti jos jesenas i takva stvar je trebala vec biti u budzetu sigurna kao penzije.
Fali nam NEpoliticko organizovanje, a mislim da je sve lepo krenulo ovim nasim susretom u Sr. Karlovcima. U istoj zgradi je 1864 proglasena autonomija. Ima tu neke simbolike ::namigivanje::
U pravu si paore,kao u Balasevicevoj pesmi: nisu krivi oni,krivi smo mi sto smo smo ih pustili da to rade :zli: :zli: :zli:. E sad pitanje dokle ce tako, kome ce se prvo smuciti,dal nama ili njima!!!

paorpaor je napisao(la):
Pa...koliko vidim..bilo vam je lepo sa njima...a sad i ogovarate ili kudite... ::lose:: tamo ste ih trebali zatvoriti kao taoce i tražiti subvencije za traktore :haha:

Nije lepo pricati a da ni sam nisi bio. Prvo dodji i pojacaj nas pa onda u borbu. Uostalom to su samo sitni cinovnici koji se malo pitaju. Nama treba barem ministar, ako ne i sam presednik.

Ja imam zabranu prilaska svakom od zaposlenih u ministarstvu poljoprivrede..na 50 metara ::lose::a kad njih ne budete zvali...ja ću doći :D

stiv je napisao(la):
paorpaor je napisao(la):
Pa...koliko vidim..bilo vam je lepo sa njima...a sad i ogovarate ili kudite... ::lose:: tamo ste ih trebali zatvoriti kao taoce i tražiti subvencije za traktore :haha:

Oni ljudi su odradili dosta što je u njihovoj moći ali šta vredi kad ovi iz Beograda neće da prihvate predloge i ovi postovi se ne odnose na te ljude nego za celokupnu vladu i ministra.

ZRENJANINAC je napisao(la):
stiv je napisao(la):
paorpaor je napisao(la):

Oni ljudi su odradili dosta što je u njihovoj moći ali šta vredi kad ovi iz Beograda neće da prihvate predloge i ovi postovi se ne odnose na te ljude nego za celokupnu vladu i ministra.

Onda kao svaki pravi čovek i moralista treba da podnesu ostavke...a ne da uživaju u ''funkcijama'' ::lose::

Nazad
Vrh