Subvencija za mehanizaciju

Pa što ti nije rekao i šta piše u toj uredbi kad je toliko obavešten?

Nažalost za mehanizaciju nema povraćaja ni dinara ! Lično sam danas na sajmu razgovarao sa ministrom Petrovićem i rekao mi neće biti ništa povraćaja za mehanizaciju ali su nam zato obezbedili povoljne kredite a po hektaru će uredba izaći za por dana ali nije hteo da kaže na koliko hektara će biti. Na moju rečenicu koju sam mu izgovorio da nije njegovom predhodniku ministru Draginu ni do koleno ,samo se nasmejao i rekao da će biti za nas poljoprivrednike boli ministar od Dragina samo neznam po čemu,možda po donošenju uredbi o zabrani izvoza !

Da da to nam je mesto traktora :D al nzm nesto se lomilo tu na blokadama je isla prica traktora u nasu pricu pa kao ne znaje pa ovo pa ono,mozda samo puste 200 traktora domace proizvodnje bla bla ali nista da se resi il da nam neko reko e to nije proslo na pregovorima i cao.E sad za masine bar da daju uz neku prihvatljivu papirsku proceduru pa nek legnu pare i za dve godine nema veze,kad dodju dobro su dosle :D

Ljudi sta bi sa ovom uredbom da li je neko ostvario povracaj dela novca za kupljenu mehanizaciju?

Nisam ni ja pametan dali da sada uzmem račun za traktor ili čekam pa odradim iduće godine.Dečku preko koga idem za PDV više odgovara da uđe u ovu godinu e sad ajd popo budi pametan.

Pa ja računam da neće vraćati za traktore jer je to jako puno para.E sad ukoliko ne daju subvencije po hektaru možda toga i bude.U svakom slučaju ja ću ići sutra po račun i neka ga ubace u naplatu PDV-a.

Ako on tebi vraća PDV drugarski ,bolje sačekaj sledeću godinu ništa ti ne znači da ti vrati novac posle prvog kvartala.Ove nema sigurno povraćaja a sledeće videćemo...

On čovek hoće da mi učini i odgovaralo bi mu da to bude ove godine jer je promet preko računa imao za 7,5 miliona dinara a nije imao nikakva potraživanja iz PDV-a.Iduće godine i on planira da kupi traktor i ko zna šta još pa ne bi da prenagli sa povraćajima.

To je već stvar dogovora,samo da imaš u vidu ako uzmeš račun za 2011 a sledeće ima neki povraćaj 20-30 % nemaš ništa od toga.

Ma kakvi bre povraćaji.:haha: U kojoj vi državi živite?
@Diklofen uzimaj pare nemoj da te još i drug ispali dogodine...

Nazad
Vrh