Subvencija za mehanizaciju

Ako bude tog konkursa za povracaj sta je pottebno da se skupi od papirologije prvi put ocu da predam za prskalicu i rasturivac djubriva.

Da li je neko čekao duže od 3 nedelje od dobijanja rešenja za mehanizaciju pa do isplate, meni još nije legla uplata a već je prošlo 14 dana posle treće nedelje?

Ako bude tog konkursa za povracaj sta je pottebno da se skupi od papirologije prvi put ocu da predam za prskalicu i rasturivac djubriva.
Treba da ti prodavac sve kaze ali uglavnom da si sve obaveze izmirio da nisi koristio subvencije ove godine za te masine racun od masina i ostali papiri i izvod iz banke kada je uplata bila za masine ...

Ja cekam pare od povracaja za osiguranje, nekad bude lova i pre nego sto stigne resenja, sad je resenje stiglo posle par dana od predaje zahteva a od dostave resenje ima mesec dana i jos nije uplaceno..

Kolege koji papir iz opstine je potrebno podici za ovaj povracaj od 50% za mehanizaciju sto izlazi 15.12 ?
Nisam nikad podnosio za povracaj , sad prvi put.
Znam da treba racun, garancija e sad sta jos ne znam.

Sent from my POCO F3 using Tapatalk

Evo sta sve treba od papira.
5b5b6cae411245d5b96938292735f2a1.jpg

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Kolege koji papir iz opstine je potrebno podici za ovaj povracaj od 50% za mehanizaciju sto izlazi 15.12 ?
Nisam nikad podnosio za povracaj , sad prvi put.
Znam da treba racun, garancija e sad sta jos ne znam.

Sent from my POCO F3 using Tapatalk
Moći će da se izvadi kada bude izašao konkurs.

Drugaru poslala zena sto radi u agenciji,on ide preko njih pa mu poslali sta da im dostavi.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Konkurs jos nije resen da ce ga biti od 15. Decembra.. kad izadje tad skupis dokumentaciju i saljes

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ne moras da cekas konkurs pa da skupis papire, mozes i ranije samo da nisu stariji 30 dana od dana predavanja. Ja sam za prskalicu sve skupio 10 dana ranije i kad je krenulo poslao, bilo sve ok. Sad sam povadio sve iz poreske i iz opstine uverenje, i cekam dalje.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Nazad
Vrh