MarkoSreta
Član
Kako do te grupe na viberu?
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba da ti prodavac sve kaze ali uglavnom da si sve obaveze izmirio da nisi koristio subvencije ove godine za te masine racun od masina i ostali papiri i izvod iz banke kada je uplata bila za masine ...Ako bude tog konkursa za povracaj sta je pottebno da se skupi od papirologije prvi put ocu da predam za prskalicu i rasturivac djubriva.
kolega kad si predao papire?Da li je neko čekao duže od 3 nedelje od dobijanja rešenja za mehanizaciju pa do isplate, meni još nije legla uplata a već je prošlo 14 dana posle treće nedelje?
Ja sam dobio resenje koje se usvaja, ali pare ne ležu na račun , prošlo je već mesec dana od dospeća rešenja.kolega kad si predao papire?
ja 12.06 nit pare nit resenje,kolko sam ja cuo i vise od 20dana
Pamtis li prijatelju kog si datuma predao.sta si uzimao.stiglo resenje za konkurs jun 2020 ,konacno,oduzilo se...sad samo pare da uplate
Moći će da se izvadi kada bude izašao konkurs.Kolege koji papir iz opstine je potrebno podici za ovaj povracaj od 50% za mehanizaciju sto izlazi 15.12 ?
Nisam nikad podnosio za povracaj , sad prvi put.
Znam da treba racun, garancija e sad sta jos ne znam.
Sent from my POCO F3 using Tapatalk
Odakle je ovaj tekst? Da li je negde izašao tekst konkursa?Evo sta sve treba od papira.![]()
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока