Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može sve osim potvrde da nisi koristio subvencije za istu namenu, to može kad izadje konkurs...Ne moras da cekas konkurs pa da skupis papire, mozes i ranije samo da nisu stariji 30 dana od dana predavanja. Ja sam za prskalicu sve skupio 10 dana ranije i kad je krenulo poslao, bilo sve ok. Sad sam povadio sve iz poreske i iz opstine uverenje, i cekam dalje.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Ovo zadnje potvrde setvena struktura i aktivni status, šta je ovo izvod iz registra?Evo sta sve treba od papira.![]()
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Prosli put sam i to izvadio pre konkursa i nisam imao problema.Može sve osim potvrde da nisi koristio subvencije za istu namenu, to može kad izadje konkurs...
12.06.2020 poslato, adapter i spartacPamtis li prijatelju kog si datuma predao.sta si uzimao.
koliko si platio ukupno obe masine.jeli bila neka kontrola12.06.2020 poslato, adapter i spartac
Prošli put je i kod nas moglo a sad ne daju.Prosli put sam i to izvadio pre konkursa i nisam imao problema.
Na čega si pravdao adapter?12.06.2020 poslato, adapter i spartac
naravno.pitam jer ministar peva pesmu da zbog kontrola kasne sa isplatom a verovatno je istina da nemaju para...Iskreno ako je kupio za sebe pa nek dolaze da kontrolisu 100 puta,normalan nema cega da se boji ali bas bi trebalo da pojacaju te kontrole. Posten nema sta da izgubi
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Prošle godine su se prvi put našli u uredbi adapteri za kukuruz i suncokret. Nadam se da će ih biti i sadaNa čega si pravdao adapter?
bilo je i predprosle godine, vec druga tura adaptera na podsticaje 50%,preko agromondo firme sam uzeo,i oni su mi odradili papirologiju(imaju i agenciju)Prošle godine su se prvi put našli u uredbi adapteri za kukuruz i suncokret. Nadam se da će ih biti i sada![]()