Subvencija za mehanizaciju

Kolike su sanse da ce taj konkurs uopste izaci?

Ne moras da cekas konkurs pa da skupis papire, mozes i ranije samo da nisu stariji 30 dana od dana predavanja. Ja sam za prskalicu sve skupio 10 dana ranije i kad je krenulo poslao, bilo sve ok. Sad sam povadio sve iz poreske i iz opstine uverenje, i cekam dalje.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Može sve osim potvrde da nisi koristio subvencije za istu namenu, to može kad izadje konkurs...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Evo sta sve treba od papira.
5b5b6cae411245d5b96938292735f2a1.jpg

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ovo zadnje potvrde setvena struktura i aktivni status, šta je ovo izvod iz registra?

Sve o tvom gazdinstvu ti je izvod iz registra,od kad ga imas i clanovi ko su ti sve tu pise

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ovo je nesto novo za izvod iz registra, potvrdu o akt statusu i setvenu strukturu ? Nesto se ne secam da je toga prosle godine u junu.

Iskreno ako je kupio za sebe pa nek dolaze da kontrolisu 100 puta,normalan nema cega da se boji ali bas bi trebalo da pojacaju te kontrole. Posten nema sta da izgubi

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Iskreno ako je kupio za sebe pa nek dolaze da kontrolisu 100 puta,normalan nema cega da se boji ali bas bi trebalo da pojacaju te kontrole. Posten nema sta da izgubi

naravno.pitam jer ministar peva pesmu da zbog kontrola kasne sa isplatom a verovatno je istina da nemaju para...

U subotu pricao sa covekom,on kupio novu drljacu i predao papire a stiglo mu je resenje da je prosao konkurs ali da nema para za isplatu to mi je licno on rekao

Ja iskreno mislim da ni sam ministsr nije uopste siguran. On je jednistavno dobio zadatak i to je to. Rastezace se sve do 3.aprila.

Sad po raznim forumima se vidi, da ima vise zainteresovanih nego para...::traktor::

p.s. Neki su vec poceli papire da skupljaju i ni konkursi nisu izasli..... bendno kakav smo tigar!

Nazad
Vrh