markojx
Član
Ja bi da konkurisem ako sam vec investirao pa ako dobijem dobijem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta si uzo.jesu li ti dolazili u kontrolu prethodnoNapokon uplacen proslogodisnji junski konkurs onaj kratkotrajni.Vec sam gubio nadu
koji dan predat zahtev?ja 13 jun,jos nistaNapokon uplacen proslogodisnji junski konkurs onaj kratkotrajni.Vec sam gubio nadu
Moraju da naprave mesta za svoje...Sad mi stigo odgovor na zalbu za pokrajinski konkurs odbija se kao neosnovana.ipak ne razumem navodi se dug za odvodnjavanje u trenutku prijave na konkurs to nisam ni sporio ali uplatnica je stigla u junu mesecu i ona je odmah izmirena.Uslov po pravilniku je da ne sme se imati dug na dan 31.12 2020 godine pa ko tu koga zeza
Cista lakrdija…Ne možeš izvaditi Uverenje o plaćenom porezu ili odvodnjavanju. Jednostavno te institucije više ne izdaju ta Uverenja za naše konkurse u pisanom obliku već se sve nabavlja po službenoj dužnosti. Iz Pokrajinskog sekreterijata nisu hteli da mi ga izdaju takodje. Na kraju sam odbijen zbog neplaćenog jednog kvartala poreza na imovinu u momentu kada su oni vršili proveru.
I ja sam trazio izmenu predracuna za konkurs iz 2019.i jos nista.Ja imam žalbu na konkurs iz 2019 pa nema još nikakvog odgovora....