Subvencija za mehanizaciju

Nije to ljudi mala stvar - tri konkursa izlaze odjednom.

@paorpaor izgleda da je bio zadatak da ove godine ne daju nista vec iz budzeta 2022. Raspisace do kraja godine taman da daju za izbore zbog slikanja. Tako su i za mlade 2019 do kraja godine bio otvoren konkurs da se da pred planirane izbore 2020 april. Nedimovic bio 1 na listi. Korona im upropastila plan. Nazalost sve je politika.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Kako je do sad bilo za običan konkurs od 50%, da li su važili računi izdati za vreme konkursa ili samo oni izdati pre konkursa?

Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока

Od 1.1. do kraja konkursa je bilo, kako ce sad biti i da li ce biti ( zbog izbora mislim da hoce sigurno) videcemo. Mada je ministar najavio da ce vaziti racuni od 1.1. ali u danasnje vreme dok ne vidim ne verujem.
A obicno ne gledam Pink a juce ujutru slucajno naleteo menjajuci kanale. Kako je pricao o konkursima, poljoprivredi kod nas itd ja da sam obican gradjanin koji nema nikog na selu pomislio bih da se poljoprivrednici kupaju u parama kao Baja patak u crtacu. Da se razumemo ima i takvih ali odabranih mahom.

Meni ovi iz Mbv-a pitali jel da ti posaljemo racun za povracaj da konkurises,ja pitam pa jel sigurno da ce ga biti?tek oni nemamo pojma ali ljudi nam dolaze i traze racune onda posaljite i meni

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ko ima sve potvrde regularno i izmirene obaveze prema poljoprivredi porez odvodnjavanje Pio i Zdr , nema čega da se boji oko prolaska... Ko konkuriše na žene koje su u radnom odnosu i poslodavac uplaćuje PIO i Zdr one automatski otpadajuju....
Lako će oni to dovesti sada u red. Prvo ide za čiste poljoprivrednike koji uplaćuju za poljoprivredu Pio I Zdr.... Za ostale ako bude para, kada se namire ovi prvi.

Ko ima sve potvrde regularno i izmirene obaveze prema poljoprivredi porez odvodnjavanje Pio i Zdr , nema čega da se boji oko prolaska... Ko konkuriše na žene koje su u radnom odnosu i poslodavac uplaćuje PIO i Zdr one automatski otpadajuju....
Lako će oni to dovesti sada u red. Prvo ide za čiste poljoprivrednike koji uplaćuju za poljoprivredu Pio I Zdr.... Za ostale ako bude para, kada se namire ovi prvi.
Care odakle ti taj info, nisam takva pravila video u pravilniku ?
Svakako moje gazdinstvo nema taj problem ali me cisto zanima gde pise to..

Nazad
Vrh