tamara1611
Banned
Pa upravu ste i jeste politika,kad dobijaju samo preko veze i oni koji su bliski Zutima!>?
Aj da vidim dali se neko nece sloziti samnom?
Aj da vidim dali se neko nece sloziti samnom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada bi trebala da izađe uredba, i dali će biti neka izmena u udnosu na prošlu godinu ?ZRENJANINAC je napisao(la):Pare su se skupile za subvencije traktora...
Grešiš i meni je trebo prošle god pa ništa i ove mi treba ali ako ne dobijem čekam i dalje,ne želim da bacim 8-9 hiljada evra ipak su to veliki novci.diklofen je napisao(la):Kome traktor treba kupiće ga sve jedno ali opet je bolje ako se neki povraćaj ostvari.
E sad ako je neko kupio traktor čisto hira radi bilo bi mi drago i da ne dobije dinara povraćaja.
Kod mene u ulici 80-ka,90-ka,2x105-ca,rajko i zetor sve u 20-tak dana. svi se nadaju povraćajuZRENJANINAC je napisao(la):Trebalo bi da izađu za jedno desetak dana.Vidim i ja kod mene svi kupuju kao da dele đžabe.
U mom užem komšiluku uzeto je samo 5 Mtz 1221 plus još koječega.
BANE IVANOV je napisao(la):povraćaju se nemojte nadati,koliko sam ja informisan prvo je trebalo da bude 50% i svi smo se obradovali.Onda su rekli da ce biti samo 20% za strane traktore a za nase nešto više.Sad kažu da verovatno neće ništa ni biti.
Pa i subvencije za punta pale sa 1000 na 600 evra sta vam to govori?Država nema pare!!!!!!