Subvencija za mehanizaciju

Pa upravu ste i jeste politika,kad dobijaju samo preko veze i oni koji su bliski Zutima!>?
Aj da vidim dali se neko nece sloziti samnom?

Nema potrebe da spominjes zute, plave, crvene, zelene i ko zna koje. Ni jedni ti nece pomoci da dobijes subvencije. Oni ti mogu pomoci samo u jednom slucaju sto se tice foruma, da dobijes ban.
Shvati ovo kao dobronamerni savet :cao:

Imas pravo,iovako sam se razmisljao da li da kupim ili ne,a sada nemoram da lupam glavu. Oni su odlucili mesto mene :haha: :haha: :haha:

Zadnje dve strane je bilo toliko kontradiktornih izjava da je to strašno.U šta čovek da verujem :sta:

E sad,Teofanov rekao nema sad ima...Kome sada covek da veruje?
Dajte ljudi proverene informacije,a nemojte da sirite dezinformacije.

Brate u ništa netreba verovati.Ja ako Bog da kupujem da imamo razlog da :ppozdrav: jeste da će biti malo skuplji razlog al neka smo mi živi i zdravi.
Ja kako sam dobijao informacije tako sam vam prosleđivao nemojte pogrešno da me shvatite a informacije koje izbacujem su iz druge ruke. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

ZRENJANINAC je napisao(la):
Pare su se skupile za subvencije traktora... :ppozdrav:
Kada bi trebala da izađe uredba, i dali će biti neka izmena u udnosu na prošlu godinu ?
Jasam u ponedeljak rezervisao u Agropanonki Belarusa1221/3.

Kome traktor treba kupiće ga sve jedno ali opet je bolje ako se neki povraćaj ostvari.
E sad ako je neko kupio traktor čisto hira radi bilo bi mi drago i da ne dobije dinara povraćaja.

:haha:,samo citam :haha:,pa ljudi.........sacekajte lepo uredbu i sve ce bude jasno ko dan,nemojte bezveze nagadjati,rekla kazala itd.... ::prica::

Trebalo bi da izađu za jedno desetak dana.Vidim i ja kod mene svi kupuju kao da dele đžabe.
U mom užem komšiluku uzeto je samo 5 Mtz 1221 plus još koječega.

diklofen je napisao(la):
Kome traktor treba kupiće ga sve jedno ali opet je bolje ako se neki povraćaj ostvari.
E sad ako je neko kupio traktor čisto hira radi bilo bi mi drago i da ne dobije dinara povraćaja.
Grešiš i meni je trebo prošle god pa ništa i ove mi treba ali ako ne dobijem čekam i dalje,ne želim da bacim 8-9 hiljada evra ipak su to veliki novci. :cao:
Post je spojen: [time]1295456363[/time]
Kod mene u ulici 80-ka,90-ka,2x105-ca,rajko i zetor sve u 20-tak dana. svi se nadaju povraćaju :haha: :haha: :haha:

povraćaju se nemojte nadati,koliko sam ja informisan prvo je trebalo da bude 50% i svi smo se obradovali.Onda su rekli da ce biti samo 20% za strane traktore a za nase nešto više.Sad kažu da verovatno neće ništa ni biti.
Pa i subvencije za punta pale sa 1000 na 600 evra sta vam to govori?Država nema pare!!!!!!

Nisu pale subvencije za punta nego staro za novo ,više ne možeš odneti krš od 100 e i da ti računaju 1000 nego će ti biti računat za 600e. :cao:
A što se tiče povraćaja za mehanizaciju više se niko ne nadi (ili bar malo njih među kojima i ja).
Povraćaj od 30-40% je odličan za one koji uzimaju za keš a verujem da ih je jako malo.Ako ne daju povraćaj od 30-40% neka bar ostane ovo za bezkamatne kredit kao neka druga varijanta. Jer ko uzme klasičan kredit za 5 godina vratiće oko 30% +- 5%. Tako da ni to nije loša varijanta za ljude koji uzimaju na kredit.
Ali za keš ::lose:: ::lose:: ::lose::

BANE IVANOV je napisao(la):
povraćaju se nemojte nadati,koliko sam ja informisan prvo je trebalo da bude 50% i svi smo se obradovali.Onda su rekli da ce biti samo 20% za strane traktore a za nase nešto više.Sad kažu da verovatno neće ništa ni biti.
Pa i subvencije za punta pale sa 1000 na 600 evra sta vam to govori?Država nema pare!!!!!!

Ko nam je kriv prihvatamo te činjenice kao da su dobar dan i rade sa nama šta hoće kad nismo organizovani. :zli: Nisam nigde čuo da se neko usprotivio tim predlozima ministarstva
,a vidim da prosvetari traže povećanje buđžeta za prosvetu i to za 24.5% kako će za to da prikupe pare e to je sindikat.Što se tiče povraćaja za konkretno za traktore prošle godine je bilo svega 650mil.dinara potrošeno i sad i te pare hoće da nam uskrate sramota.Što i nama nisu samo umanjili procente kao i za kupovinu Punta, ne nama odmah ukidaju sve!!! :udri:

Subvencije za traktore i ne treba da budu, jer ako nema za sve ..ne treba ni pojedinci da dobiju...ili za sve ravnopravno ili ništa ::lose:: Ja sam prošle godine učestvovao i nisam dobio..jer mi je koverta navodno bila otvorena :sta:..kad je stigla u Šabac...da li je to merilo ko će dobiti a ko ne :udri:tako će i ovog puta biti...malo para a neko će dobiti..a većina neće...a pričaće se kao da svi dobijaju... :ppozdrav:

Nije Stiv problem što je koverta bila otvorena nego što je bila bez ::novac:: .Danas sve treba podmazati.

30% budzetskih sredstava ide policiji i isto toliko pravosuđu,a za poljoprivredu ni 5%.sramota!!!
Koja je to vizija pa neće nas policajci i sudije hraniti ??
koliko ja vidim poljoprivreda donosi najveci suficit u celokupnoj privredi države.A KAKO NAM SE ZAHVALJUJU!!!
Mi smo dobri samo kao glasačko telo i prema nama se tako i ophode. :zli:

Nazad
Vrh