paorpaor
Član
Svi su krivi samo ON nije. Taktika koja pali godinama,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima para al samo za njihove plate .,prekovremeni rad ,beneficirani staz itd....svaki dan se reklamira plate idu gore sve nam bolje ide....al sve to kroz nasa ledaSamo nas d'izvinete je*u, reklamiraju subvencije na sve strane samo kenjaju a para nema ni za leba..![]()
sekiraj se i ja sam notprilike u isto vreme registrovan,,,a dobio samo jednom za kap po kap trake dog za ostalo sta vredi meni preko 40,,deca prvo bila mala,,,pa kad porasla ispalo da zensko ima prednost a ja samo 3 sina ispade da sam diskriminisan po polnoj osnoviI opet nikom ništaa....
Bahate se i krše zakon
Ja koliko vidim na forumu dosta vas dobija ,za razliku od mene koji sam u manjini ,
Registrovao sam se 4.06 2004 i dobio sam samo 2014 nekih 4000 eura,imam odbijeno na razne fore 11 zahteva ,a u pokrajini 7 ...
I kad gledam vaše komentare pitam se ....kako bi pisali da se to vama dešavalo
Ministarstvo poljoprivrede je uvek bilo slika i prilika našeg društva ,retko ko tamo nije radio a da nije zreo za ćorku....
Ne znam šta si hteo time reći.!?Zmaj od Noćaja forum ima 32.000 članova pa ako među njima nema bar 100 koji su dobili subvencije onda ne treba niko da dobije.
Imam ja i žensku decu koja isto ne prolaze na konkursima ,tako da mi promena pola nije potrebna ,a koliko znam ko je u kabinetu ministra i Vučića .....izgleda da prednost imaju pederi,Videh kod Urosa u emisiji neki poljoprivrednik razmislja da promeni pol da ima vece sanse za subvencije, porazmisli o tome napredovala je medicina![]()
A šta si očekivao ...kada su ti već odobrili i ti to realizovao...Danas mi je bila inspekcija da pogleda i iskontrolise kupljene masine preko konkursa za mlade iz 2019te. Kulturni i normalni ljudi, obavili svoje i svako na svoju stranu.
Druze nije meni smesno i nisam u nista drugacijoj situaciji od tebe.. Ja sam konkurisao za ovaj 50:40:10 ali vec znam sad da od toga nema nista i sta treba sad da placem.. Svesni smo kakvo je stanje u drzivi ali nemam nista od toga da se jedim sta bude bice nijedan radnik nije ostao gladan a onu bagru velegradsku bi voleo samo na mesec dana da im iskljuce stuju i vodu sto im dolazi do stana da vidim koliko bi prezivelo.. Da vidis kako bi stoka posle zajedno sa divljim svinjama pila vodu iz onog istog usranog Dunava koji su oni unistili, nije seljak zagadio reke nego ta bagra sto zivotari i sto se provodi po izletima pa misli da je sve kontejner sto nije u njihovih usranih 50 kvadrata u stanu.Imam ja i žensku decu koja isto ne prolaze na konkursima ,tako da mi promena pola nije potrebna ,a koliko znam ko je u kabinetu ministra i Vučića .....izgleda da prednost imaju pederi,
Pa sad ,ko se drugom smeje ili podržavu ovu bagru ..ima velike šanse da ode u pedere ako već nije otišao
I sta sad?![]()
DRI: Uprava za agrarna plaćanja zakočila podsticaje od 10,9 milijardi - AgroSmart
Uprava za agrarna plaćanja (UAP) nije uspostavila adekvatan sistem finansijskog upravljanja i kontrole, to jest...agrosmart.net
Šta,šta sad?I sta sad?
Razumeo sam ja tebe. Kad sam napisao sta sad mislio sam na to ko je kriv i sta ce drzava preduzeti.Šta,šta sad?
Vidim da svima kasne subvencije,pa sam preneo vest,tj.jedan od razloga!