Subvencija za mehanizaciju

Ja sam u subotu poslao za traktor konkurs za subvenciju 50-40-10. Pa cemo vidimo imamo li neke sanse da prodjemo.... Mada ne nadam se mnogo.

pexkap kako se boduje konkurs?Ko ti je pisao biznis plan?Daj nam malo podataka ako te ne mrzi da pišeš.
Pa nisam ni ja skroz siguran za bodove, ali ima milion stvari koje se boduju a probao sam da ispostujem da skupim sto vise bodova. Gazdinstvo na zenu, mladja od 40 god, ne razvojena opstina, fakultetska diploma, povrce, ugovor sa prodavnicama o prodaji, predracun od traktora, saradnja sa institutom tamis, poresko resenje opstina i trezor, resenje iz opstine da se ne subvencionise po drugom osnovu traktor, clan poljo udruzenja ili zadruge, navigacija. To se sve lepo sklepa u biznis plan ( koji mi je radila agencija iz Kovacice) i poslao. E sad hoce li biti nesto od toga pojma nemam, ali vredi pokusati ( nemam nikakvu vezu i kombinaciju). Pa ako prodjemo bicemo prijatno iznenadjeni😁

Pa nisam ni ja skroz siguran za bodove, ali ima milion stvari koje se boduju a probao sam da ispostujem da skupim sto vise bodova. Gazdinstvo na zenu, mladja od 40 god, ne razvojena opstina, fakultetska diploma, povrce, ugovor sa prodavnicama o prodaji, predracun od traktora, saradnja sa institutom tamis, poresko resenje opstina i trezor, resenje iz opstine da se ne subvencionise po drugom osnovu traktor, clan poljo udruzenja ili zadruge, navigacija. To se sve lepo sklepa u biznis plan ( koji mi je radila agencija iz Kovacice) i poslao. E sad hoce li biti nesto od toga pojma nemam, ali vredi pokusati ( nemam nikakvu vezu i kombinaciju). Pa ako prodjemo bicemo prijatno iznenadjeni😁
Toliko o jednostavnosti konkursa u realnosti, a kad reklamiraju po svim televizijama i novinama izgleda kao da treba samo da posaljes jedan SMS u kome napises " 'ocu traktor da kupim, uplatite mi subvencije." :udri:

Najnovija inf od bankara, a oped oni od izvora iz ministarstva, je da para nema ni za tekuce obaveze. Nema uopste sredstava za ovaj famozni 10-40-50. One od prosle godine su sve obradili, ali nemaju para da isplate. Sve je na statusu cekanja da de nesto desi.

Neodgovorno i neozbiljno sa njihove strane je to što objavljuju nove konkurse a da prethodne nisu završili i zatvorili.

Nije ni meni ali informacija je proverena...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Neodgovorno i neozbiljno sa njihove strane je to što objavljuju nove konkurse a da prethodne nisu završili i zatvorili.
Ajde sto ih objavljuju nego se raskokodacu na sva zvona kao da se dele pare na ulici i kao da ima para za svakoga a ovamo kad prodje konkurs ako 300 ljudi dobije subvencije to je to, budzet ogranicen k'o terasa.

Biće i ove godine na 50% ali važi će računi samo do 31 maja....

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
A to ce tek da im se obije o glavu ako tako urade, ovamo Direktorka uprave za agrarna placanja savetuje poljoprivrednike da sacekaju sa kupovinom mehanizacije do druge polovine godine a ako tad objave konkurs koji ce imati vazenje racuna samo do 31 maja neko ce da je strelja koliko god se ona onako umiljavala kad prica sve lepo ko u bajci.

Evo ko nije gledao, od 6:20 je prica o tome, u 8:25 potvrdjuje da se saceka druga polovina godine:

Nazad
Vrh