Zrenjaninac
Član
Onda na ulice i prema BG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako duplomarkokurjega je napisao(la):Nisu hteli da nam kvare novu godinu pa ko vele ,sve će mo im reći kad prođe nova godina ,mi smo jedina država koja smanjuje duplo subvencije u godini kad smo po rečima premijera izašli iz ekonomske krize
Al nas utesi , pa bice svega to stoji samo nas izgleda nece biti i to vrlo brzo ako ovako nastave...tamara1611 je napisao(la):Otkud vam to da nece biti?Bice sigurno ali za ogranicen broj poljoprivrednika.Sto znaci dace za 50,100 traktora i to za one koji imaju veze...!!!!!!A to je kao da nisu ni dali!
ZALOSNO!
Nego da ste vi meni zivi i zdravi,a svega ce biti!
miroslav k je napisao(la):pa i yto i belarus se delimicno navodno radi, sklapa u NSsaleso je napisao(la):da to se odnosi samo na traktore i masine proizvedene u srbiji neznam da li pod to podpada i yto onaj mali sto se proizvodi u srbiji
Tad smo bili prisutni Dr.Gruja, Nikola i ja tako smo i mi čuli ali takođe je rečeno ako se pare pojave to bi bilo ponovo aktuelno. Ostaje samo koje kupio nov traktor da čeka a ko planira da ga kupuje nek dobro razmlisi ako računa na povraćaj.paorpaor je napisao(la):Ne znam da li treba da se ponavljam, ali Teofanov nam je na samom kraju lepo rekao. Subvencija za traktore NECE biti. Nema tu sta ne jasno ni sta vise da se nagadja. Subvencija nema ni za koga, pa ni za one koji su vec kupili traktore. Ako lazu Teofanom i Nadlacki (usta ni najmanje ne verujem) lzem i ja Ti jos par clanova koji su pricali zajedno samnom. Dakle para za to nema ove godine!!!