Subvencija za mehanizaciju

Nisu hteli da nam kvare novu godinu pa ko vele ,sve će mo im reći kad prođe nova godina ,mi smo jedina država koja smanjuje duplo subvencije u godini kad smo po rečima premijera izašli iz ekonomske krize :haha:

markokurjega je napisao(la):
Nisu hteli da nam kvare novu godinu pa ko vele ,sve će mo im reći kad prođe nova godina ,mi smo jedina država koja smanjuje duplo subvencije u godini kad smo po rečima premijera izašli iz ekonomske krize :haha:
Kako duplo :sta:

Otkud vam to da nece biti?Bice sigurno ali za ogranicen broj poljoprivrednika.Sto znaci dace za 50,100 traktora i to za one koji imaju veze...!!!!!!A to je kao da nisu ni dali!
ZALOSNO!
Nego da ste vi meni zivi i zdravi,a svega ce biti!

tamara1611 je napisao(la):
Otkud vam to da nece biti?Bice sigurno ali za ogranicen broj poljoprivrednika.Sto znaci dace za 50,100 traktora i to za one koji imaju veze...!!!!!!A to je kao da nisu ni dali!
ZALOSNO!
Nego da ste vi meni zivi i zdravi,a svega ce biti!
Al nas utesi , pa bice svega to stoji samo nas izgleda nece biti i to vrlo brzo ako ovako nastave... :nono: :nono: :nono:

miroslav k je napisao(la):
saleso je napisao(la):
da to se odnosi samo na traktore i masine proizvedene u srbiji neznam da li pod to podpada i yto onaj mali sto se proizvodi u srbiji
pa i yto i belarus se delimicno navodno radi, sklapa u NS

Zar ne važi ono pravilo da ako je preko 50% ugrađenih delova domaće proizvodnje onda se proizvod smatra domaćim? :sta:

Ljudi, kažite lepo šta ste čuli da ne bunimo narod.

hoceli ove god biti neke subvencije ( povracaja novca ) za traktore strane proizvodnje?? interesujeme , zbog toga sto bi trebao da uzmem neki traktor za voce ( mali , a jak ) bez kabine , zbog breskvi ( koje su niske u p.m ) :D

Ljudi bolje pročitajte malo na prethodnoj stranici da se ne ponavljamo :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1295389907[/time]

e majku mu ... :D uvek nas drzava osteti ..... ako ovako nastavimo ( mala cena zita, kukuruza , ) a troskovi sve veci , ima da bankrotiramo ..... :nono: :zli:

pa sta ocete ljudi .....kad nema odakle onda nema odakle i to je to ....sad bi vi svi da vam se guzica vozi u novom traktoru...strpite se malo docice i za nas bolji dani

pare nisu problem , para nema ::novac::

Polako ljudi.Čekamo pravu uredbu pa ćemo videti šta će biti.Ovo je nešto sasvim drugo i to lepo piše u nazivu uredbe.
Ja sam ove uslove koristio pre dve godine godine za kupovinu sejalice domaće proizvodnje.To se tad nije tako zvalo i išlo je preko min. ekonomije ,a ne poljoprivrede.Sada je to prebačeno u resor min. poljoprivrede.O tome je bilo i na TV-u neki dan.

Danas malo bolje vesti stižu od strane pokrajnske vlade i ljudi iz amexa.Navodno pare su se skupile i za subvencije za traktore i prioritet će imati oni koji su ih kupili...

Ne znam da li treba da se ponavljam, ali Teofanov nam je na samom kraju lepo rekao. Subvencija za traktore NECE biti. Nema tu sta ne jasno ni sta vise da se nagadja. Subvencija nema ni za koga, pa ni za one koji su vec kupili traktore. Ako lazu Teofanom i Nadlacki (usta ni najmanje ne verujem) lzem i ja i jos par clanova koji su pricali zajedno samnom. Dakle para za to nema ove godine!!!

ZASTO BRISETE MOJE PORUKE,MISLIM POJEDINE PORUKE?DAJTE NEKO OBJASNJENJE?DA NIJE NEKOG POGODILO KAD SAM SPOMENUO ZUTE?
MISLIM DA TO NIJE FER,NIKOGA NE VREDJAM,PISEM U OKVIRU TEME I NEMA RAZLOGA ZA TIM.

paorpaor je napisao(la):
Ne znam da li treba da se ponavljam, ali Teofanov nam je na samom kraju lepo rekao. Subvencija za traktore NECE biti. Nema tu sta ne jasno ni sta vise da se nagadja. Subvencija nema ni za koga, pa ni za one koji su vec kupili traktore. Ako lazu Teofanom i Nadlacki (usta ni najmanje ne verujem) lzem i ja Ti jos par clanova koji su pricali zajedno samnom. Dakle para za to nema ove godine!!!
Tad smo bili prisutni Dr.Gruja, Nikola i ja tako smo i mi čuli ali takođe je rečeno ako se pare pojave to bi bilo ponovo aktuelno. Ostaje samo koje kupio nov traktor da čeka a ko planira da ga kupuje nek dobro razmlisi ako računa na povraćaj. :cao:

Na forumu je strogo zabranjeno pisanje o politici. U bilo kom obliku !
I nema potrebe da pises velikim slovima :cao:
Lep pozdrav.

Nazad
Vrh