dragan.kovacev
Član
Ma lazovcine teske! Promuvaju koga treba i onda otezu, mazu, okrecu, ukidaju otvaraju nove kinkurse!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po 10 coveka svake godine da dobije i to je to.Kaze Nadlacki da ce ovaj popularni 50 40 10 ici 2x godisnje, april septembar i tako do 2026god.
Zar se on nije povukao iz ministarstva?Kaze Nadlacki da ce ovaj popularni 50 40 10 ici 2x godisnje, april septembar i tako do 2026god.
NeDa li ovaj konkurs 50 40 10 obuhvata traktore koji su već kupljeni u 2021?
Niko nista ne govori.Jel ima nekih novosti vezano sa isplatom za onaj 50% junski?
to je za dva meseca,brzo ce to proci,samo da isplatePricao sam sa jednim vecim distributerom mehanizacije koji ima blize informacije. Kaze da se ne nadamo pre juna jer je budzet u buli.
Nije još izišla uredba, ja sam cuo negde početkom Juna,ako je tačna informacija koju imaju distributeri.Da li se i dalje može kupiti polj.mašina i poslati račun i ostvariti povraćaj kao prošle god??
Ne prica se jos o tom konkursu, verovatno ce opet biti neki brzopotezni. Ako ga uopste bude, mada najavila je Bilja da ce biti svih konkursa kao prosle godine..Da li se i dalje može kupiti polj.mašina i poslati račun i ostvariti povraćaj kao prošle god??