Mirkoni90
Član
Dobijas povracaj na cenu bez PDV...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E bio sam nedavno u tim Sasama, pa to sve gazdurine tamo...Nisam, menjali su tri puta, prvo je bilo po selima i nerazvijeni smo bili mi, Čortanovci, Vinogradi i Maradik valjda...Onda su promenili na opštine pa je cela opština uz neko muvanje postala nerazvijena. Vratili su na sela ponovo i tu ugurali Sase koje su najjače selo što se poljoprivrede tiče na svetu a ne u opštini...Oni nerazvijeni...Leb te je*o...
Racunica ti nije dobra. PDV je 583e. Povracaj je 2042e. Znaci na kraju ga kosta 1458e.@bumabacha
3500e -20%pdv=2800e, e 70% od tih 2800e je 1960e i to je taj povracaj, a ti placas 840e za prikolicu, i 700e za onaj pdv s pocetka jer na njega nema povracaj, i alvaluk na kraju
Jes siguran ti u to ,malo mi puno,to izađe min cena traktora 48 000.Koliko sam razumeo, minimalna suma u zahtevu za povracaj je 20.000e, ovih 50% jel sa, ili bez pdv-a u ceni??
AAAAuuuuuh!!! Ovo treba izcitati!Poruka sa vibera od danas:
Dobar dan dobri ljudi, objavljen je konkurs koji smo najavili 50% bespovratno, 40% kredit, 10% učešće. Protumačićemo sve tačke u toku vikenda i ukratko objasniti o čemu se radi već u ponedeljak. Poslaćemo ovde uprošćenu verziju pravilnika i molimo Vas da se strpite do tada.
Ko baš ne može da sačeka, može da pročita konkurs na sledećem linku:
![]()
Објавељен је правилник за субвенције у пољопривреди - добијате 50% бесповратно, 40 кредит а само 10% учешћа! | Удружење новинара за пољопривреду
На основу члана III, Програм 2, одељак I, Пододељак Б тачка 1 Споразума о зајму (Пројекат за конкурентну пољопривреду) између Републике Србије иagropress.org.rs
ustvari ovo je pravilnik,treba jos uredba da izadje, jel?to na predracun,ili racun?ratari?povrtari jel neko citao?ukomplikovali
Ili traktor sa utovarivacem recimo itd...Minimalna investicija je 20000 koliko sam ja razumeo. Znacice taj uprosceni pravilnik, ja sam citao ovu siru verziju i dosta je tesko pohvatati sve ono. Mene zanima da li ce moci na primer da uzme traktor od 17hilj i recimo grajfer od 3 hilj i to izadje preko 20hilj malo, a sve moze da se svrsta pod podsticaje za mlecno govedarstvo...
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka