Stigao mail iz uap.kontakt centra.Nisam prošao na konkursu za mlade.Kolegama koji su prošli sve čestitke a za mene više sreće drugi put.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa koji si na listi? Jel nije da si sa pio vec vosoko?Stigao mail iz uap.kontakt centra.Nisam prošao na konkursu za mlade.Kolegama koji su prošli sve čestitke a za mene više sreće drugi put.
Bolje da ti nisam poslao mail njihov,sjebali ti raspolozenje samo tako4896 na listi.Ništa meni tu nije jasno, izgleda da PIO i ostalo ne znače ništa.
Sto kaze moj deda nema nista dok se ne oznoji celo pa roknes kes i miran si ne cekas nikoga da ti da znas da si sam zaradiouap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs
Paraćinac ma jok.
Ocigledno sad svi imaju nekih problema oko subvencijaKo lutrija, koga ubide ubolo ga.
Imam i ja problem nekom greškom (ne mojom) al aj da ga jeb** malo popustim i ja i oni pa ispeglamo.
Mao ovo moje i nije neki problem ,zeznuli se u moju korist pogrešili u jednoj cifri umesto 2 pisali 5 ,sve u svemu rešivo je.Ocigledno sad svi imaju nekih problema oko subvencija
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Strane masine koje su na lageru ce mozda i biti po ceni iz predracuna, Pitanje je koje ce cene biti kada stignu nove iz uvoza.A na gotove masine strane nema povecanja cene to samo mala privreda podize sto prave kod nas
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Nisi član,nisi manjina,dakle izjašnjavaš se kao srbin,šta tebi tu nije jasno.4896 na listi.Ništa meni tu nije jasno, izgleda da PIO i ostalo ne znače ništa.