Subvencija za mehanizaciju

Stigao mail iz uap.kontakt centra.Nisam prošao na konkursu za mlade.Kolegama koji su prošli sve čestitke a za mene više sreće drugi put.

Ne treba se sad okomiti na sve, a narocito na Tupanjca jer je covek sto se tice subvencija maksimalno izlazio u suret ko god je to zatrazio. Ako je materijal toliko poskupeo kao sto kaze diklofen ne treba ocekivati da radi sa gubitkom narocito jer nije u pitanju 1-2 masine. I na kraju dobili ste subvenciju 50%. Ako je poskupljenje 5% racunajte da vam je subvencija opet oko 45%. Sta da kaze Matic koji je odbijen ili ovi iz junskog konkursa koji su sve za kes kupili, a niko im nista ne garantuje.

A na gotove masine strane nema povecanja cene to samo mala privreda podize sto prave kod nas

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Jednostavno, svako mesto ima nekog trgovca "profilima" otidjite i proverite da li lazu. Ja sam pregovarao za supu pre 10tak dana i receno mi je da treba poruciti odma,jer ide "gvozdje" mozda i 40% gore.

Komsija koji je varilac kaze mi pre nedelju dana poskupelo gvožđe sa 80 na 100 i neki din. Meni se to onako nije primilo u usima, ali sada kada citam ovde komentare sve mi jasno sta se desava. Mada u tim proizvodima ima valjda i neke druge cene sem gvožđa, ljudski rad, zarada? Sve to cini proizvod. Mada samo dobra iskustva sam cuo za firmu Tupanjac do sada.

Sent from my S60 using Tapatalk

Poslednja izmena:
А иначе, одакле се код нас вуче "гвозје" - из Украјине, Турске или однекуд треће?

Savo mani se teorija,kod nas u selu su svi bodovani onoliko koliko stvarno imaju,nas je realno izvadilo što smo opština koja nosi 15 bodova inače bi svi ostali na 5000+ mestu.I moja žena ima diplomu više tehnološke škole ali nisu priznali nije preh,vet ili poljo smer.

Nazad
Vrh