Subvencija za mehanizaciju

Strane masine koje su na lageru ce mozda i biti po ceni iz predracuna, Pitanje je koje ce cene biti kada stignu nove iz uvoza.
Meni vec rekli za rasipac da stize novija serija i da ce biti malo skulja od ove nego sto je sad ali nece biti nesto drasticno

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Što se tiče poskupljenja mašina, Mašinska radionica BUKUR je najavila da će njihovi kembrič valjci poskupeti zbog poskupljenja čelika, ali sve koji imaju uzete predračune važe stare cene i neće ništa doplaćivati.

A ja kad sam ga zvao za valjak vezano za subvencije rekao mi je da je zavrsio sa predracunima

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nisam ništa od gore navedenog a opština spada u najjrazvijenije.Više sreće drugi put.
Ti si trebao proveriti u roku zalbe koji si od te trojice na listi sa istim imenom i prezimenom.
Sad mozda je voz prosao pored tebe.
Nikako se ne slaze i sigurno je nastala greska.
3000 na listi je sa 21 bod.
Pio 15 bodova, dece 1 to su jos 3 boda sto znaci da minimalno imas 18 bodova.
Ne znam tvoja opstina zar ne vuce ni jedan jedini bod?
Ako hoces napisi sta su oni uzeli u uobzir u tih 9 bodova koliko ima lice sa 48xx boda.

Zvao tupanjaca,podigao cene za 10% ..nemam veze sa konkursom,hteo san za keš.. ali ga je preterao sada. Taman sam zaleteo za tešku drljaču kod njega,idem kod agrofour da vidim ako ne izleti neki spremač za praznike.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Meni je potvrdila poskupljenje radova i firma sa kojom sam bio u kontaktu za izgradnju hangara. Obrazlozenje poskupljenje materijala.

Meni je u istoj fimi jedna masina ista cena kao pre 15 meseci, drugoj skocila cena oko 5-6%. Sami kazu predracun vazi 90 dana.
Iako sam atio razumem ih. Veci problemu preprodavci koji nemaju uvoz i lager, pa samim tim ni masine nego zovu uvoznike da iskukaju koju masinu

Danas su mi u Uprave za agrarna plaćanje rekli da investiciju nišpošto nesmemo započeti dog nestigne rešenje, bez obzira što je novac na račun uplaćen ranije !
Vest je proverena i pouzdana !
U agenciji u Sremskoj Mitrovici preko koje sam predao zahtev kazu da su zvali u Upravu i rekli su im da moze da se krene u nabavku masina ako su pare legle a resenje nije stiglo

Ne branim prodavce ali glavni krivac je država i niko drugi....ništa ne rade po zakonu i sve naopako zato i dolazi problema,vi koji ste nezadovoljni sa raznih strana treba da znate da neko ne dobije ništa i nikako....da li bi se možda menjali s njima !?

Drzava trazi vazenje predracuna 90 dana a onda relizacija bude posle 400 dana i nikom nista. Drzava sada sa ovim uplacenim novcima a bez resenja opet pravi smicalicu. Ta resenja su sablon gde se menja iznos i podaci kao i ima masine. Mozda maks 10 parametara po resenju za cije unosenje ne treba vise od 10min da keca rak rak. Znadi jedan sluzbenik za 7h efektivno moze da uradi 40 resenja bez problema verovatno i vise. Koji dzabalebarosi i neradnici.

Meni su masine isporucene ,jos nije stiglo resenje a nemam ni sve pare tako da sve ide na cekanje pa i firma koja mi prodala je na odmoru naredni 7 dana .

Добио сам уплату пре неки дан...Добављач ме зове да ми јави да ако данас не уплатим од 1.1 цене иду горе,разлику да уплатим кешом иако нисам добио решење...Небудем лењ и назовем Сатекс,они ми кажу да поштују цену у предрачуну и да нема доплате...(да не качи посупљење)Поново се чујем са добављачем и кажем да сам лично звао...немогуће да је тако провериће да ли је тако.После зову и извињавају се грешка у комуникацији,колегиница колегиници није добро пренела..😀Тако сам ја прошао...

Predračun važi 90 dana,nije obavezujući ni za jednu stranu,konkuriše se na osnovu predračuna,pa može njima sirovina da poskupi koliko hoće.Mogu oni sad da menjaju cene koliko hoće,ko pristane na to nek pokloni nešto i meni :D

Čuj molim te poskupele sirovine pa cena prati to,da slučajno ne izgube 5% od i onako dobre zarade,nego maksimalno planirano da se zaradi.

A da nije konkursa ne bi prodali ni trećinu toga što će sad.

Koliko prevaranata i mešetara se uvuklo u poljoprivredu da se čoveku zgadi.

Nazad
Vrh