dragan.kovacev
Član
Jel smo mi paori tako jebozovni kad bi svi da nas naguze
ili je nesto drugo u pitanju 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I sta ako dobavljac ne zeli da ti da izjavu kako je masinerija poskupela?talianu, proveri sa Upravom za agrarna plaćanja, ali obrazloži zbog čega ne možeš da kupiš tu mašinu (zbog podizanja cene) ali moraš da imaš izjavu dobavljača , ja sam to radio sa nabavkom prikolice, pošto ista nije odgovarala sa karakteristikama iz predračuna.
Uvek ima institucije koje mogu da reaguju na postupke prodavaca, u ovom slučaju imate mail adrese Uprave za agrarna plaćanja koje odgovaraju na vaša pitanja proverite ja za svako pitanje dobijam odgovor idućeg dana.I sta ako dobavljac ne zeli da ti da izjavu kako je masinerija poskupela?
Koliko sam upoznat Bane prati forum...Proverićemo sutra ujutru sa firmom Tupanjac dal su navodi tačni, bolje da čujemo od njih dal su navodi tačni, ja sam takođe dobio informacije o podizanju cena ali neznam koliko je to u procentima, možda imaju jak razlog za to poskupljenje ipak nije to malo a dobro bi bilo da se i oni oglase na ovom forumu.
Molim Vas, da li je ovo tacno da ne smem da uplatim masinu pre nego sto dobijem resenje? Inace danas legla uplata sa konkursa za mlade.Ništa pre dobijanja rešenja