Subvencija za mehanizaciju

Tako je, sedim i čekam.Zvali su iz firmi gde sam uzeo predračune da čestitaju ali im kao i meni nije jasno koji sam.Jedna od firmi je ona sa pomenutih 5% za sigurica prolaz ali nismo se oko toga uopšte ništa dogovarali pa je verovatno to razlog što ne znaju da li sam ili nisam prošao. 😂😂😂

Kazem ti ja sam lepo napisao mail i oni odg odmah sutra dan i tacno znas ko si

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Kolege žao mi je što niste prošli, jbg.
Jedno pitanje, jel potpisujete nešto sa prodavcima da su dužni da isporuče mašinu u datom roku od 90 dana?
Meni je mašina malo specifična, nemaju je na stanju, treba da se uveze, vlasnik te firme je poginuo, supruga mu vodi posao mnogo faktora mogu da se zeznu pa da se toliko koliko obezbedim...

Kolege žao mi je što niste prošli, jbg.
Jedno pitanje, jel potpisujete nešto sa prodavcima da su dužni da isporuče mašinu u datom roku od 90 dana?
Meni je mašina malo specifična, nemaju je na stanju, treba da se uveze, vlasnik te firme je poginuo, supruga mu vodi posao mnogo faktora mogu da se zeznu pa da se toliko koliko obezbedim...
Kad si uzimao predracun trebao si da dobijes od njih potvrdu da ce isporuciti masinu u zadatom roku.

Da me ubiješ ne sećam se, moraću da pregledam dokumentaciju, jel se prilagalo to uz zahtev?

Da li se može kupiti mašina pošto je legla uplata, bez obzira što rešenje nije stiglo? Da ne bude na rešenju neki kasniji datum pa ispadne da je mašina kupljena pre datuma rešenja?

Kolege pazite se imamo problema sa firmom Tupanjac, podigli su cene , orjentirno oko 20%, ne poštuju predračune, potrebno je od njih da se traži izjava da se ne mogu sredstva kupiti za cene sa predračuna i tražiti slične proizvode-mašine od drugih proizvođača, ako ima neko drugi i pametniji predlog neka ga objavi.

Dogovori se sa tupanjcem da platis po predracunu a resto mu das u kesu.... Jeste da je skuplja masina ali je najbezbolnije....

Reply
Report

A
agrosofronije
Novajlija

JoinedMay 2, 2017Messages16LocationSombor
A moment ago
A zašto da mu dam više para , bolje da uzmem izjavu da ne može da isporuči mašinu i uzmem bolju od drugog proizođača, provereno u Upravi , može da se uradi.

Kolege pazite se imamo problema sa firmom Tupanjac, podigli su cene , orjentirno oko 20%, ne poštuju predračune, potrebno je od njih da se traži izjava da se ne mogu sredstva kupiti za cene sa predračuna i tražiti slične proizvode-mašine od drugih proizvođača, ako ima neko drugi i pametniji predlog neka ga objavi.
Pokušaj da izbegneš tupanjca . Pa neka posle on proda njegovom tati . Prevarant...

Hvala na savetu, čujem da ima dosta poljoprivrednika koji nisu zadovoljni sa poslovanjem firme TUPANJAC a pogotovu se javljaju kolege iz Južnog Banata.

Proverićemo sutra ujutru sa firmom Tupanjac dal su navodi tačni, bolje da čujemo od njih dal su navodi tačni, ja sam takođe dobio informacije o podizanju cena ali neznam koliko je to u procentima, možda imaju jak razlog za to poskupljenje ipak nije to malo a dobro bi bilo da se i oni oglase na ovom forumu.

Prošle nedelje su me zvali iz UAP i mog zahteva za subvencije za kupljenu tanjiraču i traže mi da dostavim potvrdu o plaćenom porezu ,ja odem u opštinsku poresku upravu i izvadim uverenje da je sav porez na imovinu plaćen,kad danas me zovu i kažu ne ta potvrda već iz republičke poreske uprave!
Ja odem tamo kad avaj imam dug od 2000. do 2014.godine za porez na neko već zaboravljeno i vraćeno oružje sa nekim straobalnim kamatama!
E sad da li su još nekom od vas koji ste podnosili zahteve tražili tu republičku poresku potvrdu i šta mislite da li vredi poslati potvrdu UAPu sa tim iznosom duga?

talianu, proveri sa Upravom za agrarna plaćanja, ali obrazloži zbog čega ne možeš da kupiš tu mašinu (zbog podizanja cene) ali moraš da imaš izjavu dobavljača , ja sam to radio sa nabavkom prikolice, pošto ista nije odgovarala sa karakteristikama iz predračuna.

Nazad
Vrh