Subvencija za mehanizaciju

Ne branim nikoga. Meni je predračun (prvi konkurs sa predračunima 2017) bio odobren posle DVE I PO GODINE!Očekujete li da je cena predmeta sa predračuna ista posle toliko vremena? Moj dobavljač više nije uvozio brend za koji sam konkurisao niti ga je iko u Srbiji radio. Da li sam ja trebao kriviti dobavljača? Cena lima i profila je baš poskupela pre oko mesec i po dana što naravno utiče na cenu masine. Cene
životnih namirnica u marketima se SVAKODNEVNO menjaju prema kursu eura i ceni dizela. Jos nesto:bili ste spremni dati nekome 10-20% povraćaja da bi ste prošli na konkursu a sada se stiskate za 5%? Ja bih to oberučke prihvatio jer su (za mene) retki slucajevi da imam takvu priliku.

Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...

Ja nisam konkurisao ni za sta pa ne bi trebalo da me se tice mnogo ovo, ali citam par strana sad na temi i ne verujem.

Ajde bas da vidimo da li ce za jedno pola godine kad padne cena gvozda da krenu da spustaju cene. Sram ih bilo, sredinom godine kad je prosao onaj prvi talas korone cena gvozdja pala za trecinu, cak i oni sto idu po selu i skupljaju staro gvozdje za preradu su birali sta im se svidja a placali sitnisem. Nesto se ne secam da je tad bio pad cene masina zbog pojeftinjenja materijala nego su se tad pravile sve ove masine sto su sad na lageru po povoljnim cenama materijala a sad ce da nam utrape za 10-15% vise nego sto su kostale jos pre godinu dana.

Bas pizdim na ovakve stvari, jer znam da u pozadini postoji neka nepravda, ali sta da radimo tako je kako i mi tu kao sitni pojedinci ne mozemo nista.

Ne branim nikoga. Meni je predračun (prvi konkurs sa predračunima 2017) bio odobren posle DVE I PO GODINE!Očekujete li da je cena predmeta sa predračuna ista posle toliko vremena? Moj dobavljač više nije uvozio brend za koji sam konkurisao niti ga je iko u Srbiji radio. Da li sam ja trebao kriviti dobavljača? Cena lima i profila je baš poskupela pre oko mesec i po dana što naravno utiče na cenu masine. Cene
životnih namirnica u marketima se SVAKODNEVNO menjaju prema kursu eura i ceni dizela. Jos nesto:bili ste spremni dati nekome 10-20% povraćaja da bi ste prošli na konkursu a sada se stiskate za 5%? Ja bih to oberučke prihvatio jer su (za mene) retki slucajevi da imam takvu priliku.

Životne namirnice se prave svakodnevno,za osnovne namirnice nema lagera,dok priključna mašina može da se lageruje i lageruje se.Tako da ta priča e poskupelo gvoždje,mora sad i ovo je čista budalaština.

Dal bi bilo smanjenja da je gvoždje pojeftinilo mislim da svi znamo odgovor na to pitanje.

Prolongirao se konkurs,i odobre baš kad poskupi gvoždje,da nije Srbija bilo bi smešno,ovako realnost sa kime se ima posla.

Pa tek u aprilu-maju 2019.sam dobio resenje da mi se odobrava investicija (do tada je svaki put odgovor iz Uprave bio da mi je predmet primljen i čeka na obradu) E onda posto dobavljac vise nije zastupao brend sa predracuna menjao sam predmet investicije (isključivo kod istog dobavljača) kako je po Pravilniku bilo dozvoljeno.Zbog te promene sam prvo morao obavestiti Upravu da oni meni odobre promenu predmeta investicije pa da mi prvo izdaju Rešenje za tu promenu... i da ja konačno po dobijanju tog 2.resenja realizujem investiciju.E posle toga sam poslao sve papire za povracaj tih 50% (po Rešenju) koje su mi uplatili nakon nekog vremena.

U agenciji u Sremskoj Mitrovici preko koje sam predao zahtev kazu da su zvali u Upravu i rekli su im da moze da se krene u nabavku masina ako su pare legle a resenje nije stiglo
Kolega ko kako hoće neka radi i proverava, ja sam napisao to što su mi danas rekli najviši pretstavnici iz UAP, i naglasili da širim informaciju dalje.

Uvek je ovaj konkurs tako funkcionisao, prvo pare pa posle nedelju dana resenje. Tako je bilo i predhodno dva puta, samo sto je vreme realizacije bilo samo 45 dana.

Sent from my moto g(8) power using Tapatalk

I sta bi? Isplaceni svih 3000 mladih rece ministar!
Milioni gledalaca mu veruju osim nas par stotina koji znamo da opet nije govorio istinu.
Ima li jos neko medju 2500 od forumasa koji nije isplacen?

I sta bi? Isplaceni svih 3000 mladih rece ministar!
Milioni gledalaca mu veruju osim nas par stotina koji znamo da opet nije govorio istinu.
Ima li jos neko medju 2500 od forumasa koji nije isplacen?
Izgleda da su svi do 2500 broja isplaćeni. Još samo da krenu rešenja da stižu !

Izgleda da nisu ni to sve isplatili.
Evo danas se javi na Dobroj zemlji decko koji kaze da njegov brat nije ispalcen nalazi se na 208x mestu.
Kod nas od 2500-3000 jedan je isplacen koji je na 288x mestu a nas dvojica koji smo pre ovog nismo.

Izgleda da nisu ni to sve isplatili.
Evo danas se javi na Dobroj zemlji decko koji kaze da njegov brat nije ispalcen nalazi se na 208x mestu.
Kod nas od 2500-3000 jedan je isplacen koji je na 288x mestu a nas dvojica koji smo pre ovog nismo.
[/QUOTE
I moj brat od tetke je nešto ispod 2600 broja i još uvek nije dobio !

Nazad
Vrh