Subvencija za mehanizaciju

Jedan od prevaranta je i Lazar Džigurski i njegova Agromehanizacija promet ,platio prskalicu u celosti a dobio je nakon 8 meseci čekanja posle intervencije tržišne inspekcije.Dobio prskalicu ali ne tu koju sam platio već drugačiji model i morao da doplatim firmi kaja ih pravi još 500 e ......

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

Deset meseci nakon uplate jedva dobili traktor, a subvenciju nismo dobili pošto smo zbog kašnjenja u isporuci zakasnili sa predajom dokumentacije za koju je potrebna saobraćajna dozvola.
Krivična prijava protiv Džigurskog je odmah nakon isporuke traktora odbačena.

Bio mi neki dan čovek iz Margite kod Vršca da kupi spremač od mene. Video Dondera 1500l i svideo mu se. Ja mu lepo kazem da zove Best Co Vrbas i resi stvar. Ne on ce u MBV. Kad je došao da preuzme spremac žali se. Rekli mu da nema na stanju i nece biti do februara. On pitao da im da pare i da mu daju napismeno kad će biti isporučen oni nisu hteli. Na kraju ga smuntali da uzme neki manji. Ma užas bre...

[mention]diklofen [/mention] Ne razumem, zali se na cega?! Sto ne mogu specijalno njemu da isporuce sad, odmah, juce?! Nije valjda da tamo tuku ako ne uzmes kod njih? Treba nekad malo razgraniciti neke stvari...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo Nedimovic sinoc na Rts-u kaze da su vec isplaceni 3000 mladih poljoprivrednika.
Ima li jos nekog u 3000 osim mene ko nije isplacen ili samo mene je zaboravio?😂

Evo Nedimovic sinoc na Rts-u kaze da su vec isplaceni 3000 mladih poljoprivrednika.
Ima li jos nekog u 3000 osim mene ko nije isplacen ili samo mene je zaboravio?
Pa jel sam ti napisao juce,mene zaboravio isto mozda covek mislio na 2000 a rekao 3000

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nedimovic ladno izadje i kaze sve smo isplatili subvencije a moje komsije za ovce cekaju po 2g :ROFLMAO:

Na jednom mestu sam ispod 2000-og rednog broja a na drugom 2100 i neki, ne znam koji sam jer nas eto ima dvojica dok je treći sa 9 bodova ispao pa se nadam da nisam baš taj.

Pusti im mail napisi broj gazdinstva i pitaj,ja tako odradio i napisali mi na kom sam mestu i broj predmeta...

Onda sedi i cekaj,ja sam se pomirio da nisam prosao i tako zivot ide dalje

Nazad
Vrh