Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad je bar rok 90 dana, ranije bilo 45. Drugu je advokat morao da zavrsi posao jer je Jos putovala iz Italije.Hmmm ni sve prevare nisu iste.
Zovem de sam ja predao kazu imamo masine, imamo i prevoz vi samo uplatite i dinecemo vam.
Reko taman dodjem ponedeljak-utorak platim i nosimo au kaze pa nenmoze tako masine jesu tu, ali ne ide to tako brzo...lako je tako pokazu svima istu masinu i reci ova je tvoja.
Napisi ime i prezime tog velikog vodje!Silne pare su tu išle u opticaj. Ono hapšenje je samo vrh ledenog brega. Glavni za to je verovali ili ne bio jedan poljoprivrednik. Bivši veliki vođa protesta kome su sve žive zaposlili u upravi za zemljište i upravi za agrarna plaćanja. On je skupljao pare od poljoprivrednika i nosio gde treba.
I njegovo ime napisi!Što ja sve da pišem? A vi ostali ne znate?
Pa daj skupite muda jednom pa i vi nešto napišite. Pun mi je **greška vas ispitivača sa foruma. Gde si prodao, kome si prodao, ko ti je toliko platio, pošto je bilo, koja firma, ko?????
Ja napisao loše iskustvo sa jednom firmom koja prodaje masine i rezervne delove. Za dva dana mi šalje poruku vlasnik da se smirim, da ne spominjem tu firmu u negativnom kontekstu.... Ej može da mi popuši i on i ostali jer ja što napišem to je tako. Ne pišem info od rekla-kazala.
Ne bre. On hoće tog vođu iz njegovog sokaka da imenujem.Nema potrebe, naveo je firmu. Inace taj slucaj da masina poskupi je jalo cest slucaj. Ljudi da ne izgube pristanu da im se poveca cena za 200-300-500eur. Inace na tim turskim masinama je najvece klepanje i razlika u ceni. Kako ko koga zajebe.
Tacno kolega...posto sam cuo za dvojicu iz ,,moje" opstine...slobodno napisi ime pa promeni ime u streptomicin!Ne bre. On hoće tog vođu iz njegovog sokaka da imenujem.
Au sumnja na moje selo.Oću, oću samo ti sedi i čekaj. Pošto si 013 znaš ga ti ako nisi i on. Iz tvog kraja je sa tim pozivnim brojem.
Pronađi ga/se:
Banatski Brestovac • Banatsko Novo Selo • Glogonj • Dolovo • Ivanovo • Jabuka • Kačarevo • Omoljica • Pančevo • Starčevo
Ovaj iz tvog sela je saucesnik!Au sumnja na moje selo.
Što ja sve da pišem? A vi ostali ne znate?
Pa daj skupite muda jednom pa i vi nešto napišite. Pun mi je **greška vas ispitivača sa foruma. Gde si prodao, kome si prodao, ko ti je toliko platio, pošto je bilo, koja firma, ko?????
Ja napisao loše iskustvo sa jednom firmom koja prodaje masine i rezervne delove. Za dva dana mi šalje poruku vlasnik da se smirim, da ne spominjem tu firmu u negativnom kontekstu.... Ej može da mi popuši i on i ostali jer ja što napišem to je tako. Ne pišem info od rekla-kazala.
Z S iz B N S???Oću, oću samo ti sedi i čekaj. Pošto si 013 znaš ga ti ako nisi i on. Iz tvog kraja je sa tim pozivnim brojem.
Pronađi ga/se:
Banatski Brestovac • Banatsko Novo Selo • Glogonj • Dolovo • Ivanovo • Jabuka • Kačarevo • Omoljica • Pančevo • Starčevo
Samo sam lajkovao. Mislim da je sve jasno.Z S iz B N S???