Subvencija za mehanizaciju

Ne bi bilo lose napraviti crnu listu prodavaca, naravno posle realizacije, kako niko ne bi bio ostecen da se za ubuduće ljudi ne opeku.

Sent from my moto g(8) power using Tapatalk

Hmmm ni sve prevare nisu iste.
Zovem de sam ja predao kazu imamo masine, imamo i prevoz vi samo uplatite i dinecemo vam.
Reko taman dodjem ponedeljak-utorak platim i nosimo au kaze pa nenmoze tako masine jesu tu, ali ne ide to tako brzo...lako je tako pokazu svima istu masinu i reci ova je tvoja.

Hmmm ni sve prevare nisu iste.
Zovem de sam ja predao kazu imamo masine, imamo i prevoz vi samo uplatite i dinecemo vam.
Reko taman dodjem ponedeljak-utorak platim i nosimo au kaze pa nenmoze tako masine jesu tu, ali ne ide to tako brzo...lako je tako pokazu svima istu masinu i reci ova je tvoja.
Sad je bar rok 90 dana, ranije bilo 45. Drugu je advokat morao da zavrsi posao jer je Jos putovala iz Italije.

Sent from my moto g(8) power using Tapatalk

Silne pare su tu išle u opticaj. Ono hapšenje je samo vrh ledenog brega. Glavni za to je verovali ili ne bio jedan poljoprivrednik. Bivši veliki vođa protesta kome su sve žive zaposlili u upravi za zemljište i upravi za agrarna plaćanja. On je skupljao pare od poljoprivrednika i nosio gde treba.
Napisi ime i prezime tog velikog vodje!

Što ja sve da pišem? A vi ostali ne znate?
Pa daj skupite muda jednom pa i vi nešto napišite. Pun mi je **greška vas ispitivača sa foruma. Gde si prodao, kome si prodao, ko ti je toliko platio, pošto je bilo, koja firma, ko?????
Ja napisao loše iskustvo sa jednom firmom koja prodaje masine i rezervne delove. Za dva dana mi šalje poruku vlasnik da se smirim, da ne spominjem tu firmu u negativnom kontekstu.... Ej može da mi popuši i on i ostali jer ja što napišem to je tako. Ne pišem info od rekla-kazala.

Pa daj skupite muda jednom pa i vi nešto napišite. Pun mi je **greška vas ispitivača sa foruma. Gde si prodao, kome si prodao, ko ti je toliko platio, pošto je bilo, koja firma, ko?????
Ja napisao loše iskustvo sa jednom firmom koja prodaje masine i rezervne delove. Za dva dana mi šalje poruku vlasnik da se smirim, da ne spominjem tu firmu u negativnom kontekstu.... Ej može da mi popuši i on i ostali jer ja što napišem to je tako. Ne pišem info od rekla-kazala.
I njegovo ime napisi!

Oću, oću samo ti sedi i čekaj. Pošto si 013 znaš ga ti ako nisi i on. Iz tvog kraja je sa tim pozivnim brojem.
Pronađi ga/se:
Banatski Brestovac • Banatsko Novo Selo • Glogonj • Dolovo • Ivanovo • Jabuka • Kačarevo • Omoljica • Pančevo • Starčevo

Nema potrebe, naveo je firmu. Inace taj slucaj da masina poskupi je jalo cest slucaj. Ljudi da ne izgube pristanu da im se poveca cena za 200-300-500eur. Inace na tim turskim masinama je najvece klepanje i razlika u ceni. Kako ko koga zajebe.

Ja oped moram da kazem da imam samo pozitivna iskustva sa MBV.
Ovo je treca masina od njih koju sam kupio. Sad na ovu zadnju sam dobio povracaj jos u avgustu, a predata 4.06.
Svaku masinu su mi dovezli na kucnu adresu, cena ona koja je dogovorena ta je i bila.

Podrzavam te Diklofen 100 % !!!

Jedan od prevaranta je i Lazar Džigurski i njegova Agromehanizacija promet ,platio prskalicu u celosti a dobio je nakon 8 meseci čekanja posle intervencije tržišne inspekcije.Dobio prskalicu ali ne tu koju sam platio već drugačiji model i morao da doplatim firmi kaja ih pravi još 500 e ......

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

Sto se tice MBV-a znam samo da prikljucne masinerije u nasem mestu su vecina kupljene kod njih.
Da su takvi kao sto ih neko opise, tesko da bi imali takvu prodaju kod nas a i sire.
Videce se kako ce proci i ovi nasi mestani a i mi ako prolazimo jer smo na 28xx mestu na listi za ovaj konkurs za mlade.

Nazad
Vrh