Subvencija za mehanizaciju

Imam u Komercijalnoj i Credi Agricole i jedni idl drugi provizija 0din.

Ja mislim da u agricole prve tri transakcije su bez provizije a posle ide nešto sitno...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Da se dopunim, prve tri transakcije u mesecu su bez provizije. I tako svaki mesec prve tri su bez provizije...

Zavisi od paketa. Meni su sve bez provizije. I platni i namenski. Imam ovlascenje i od oca pa i sa oba njegova racuna mogu da placam sa mog m-bankinga isto bez provizije. I odrzavanje je manje nego posebno za svaki racun.

Jel moze neko da mi Kaze sta se desava kad prodavac iznenada dize cenu pa Jos i Kaze da za to mora Kes da se doda bi racun ostao isti? Rec je konkursu za mlade...

Sent from my moto g(8) power using Tapatalk
Znaci opet Srpska posla na snazi! Jbt. tako je bilo i na samom pocetku, prvi predracum uzmem kod jedne firme a oni mi u cenu masine zaracunaju 5% za siguran prolaz :haha: znaju mnogi ovde za tu firmu jer imaju predracune od njih! Pocepao ga i odem na drugo mesto uzmem bez provizije i prodjem konkurs.
Ja sam juce podelio novce po firmama iskljucivo po predracunu nema odstupanja.

Mene su zvali iz te firme da pitaju jesam li poslao dokumentaciju jer je bila tek druga nedelja po objavljivanju konkursa i sveže ukinuta ona stavka koja je velikoj većini bila problem pa da me osiguraju. 😂 Kada sam rekao da sam poslao gazda uzdahnuo, u redu je, mislili smo da se ne snalazite pa da pomognemo. 😂 Brate mogu da ti napišem svemirski program a ne to malo biznis plana za konkurs. 😂
Inače kada i ako mi uplate dižem novac i nosim keš na ruke.

Znaci opet Srpska posla na snazi! Jbt. tako je bilo i na samom pocetku, prvi predracum uzmem kod jedne firme a oni mi u cenu masine zaracunaju 5% za siguran prolaz :haha: znaju mnogi ovde za tu firmu jer imaju predracune od njih! Pocepao ga i odem na drugo mesto uzmem bez provizije i prodjem konkurs.
Ja sam juce podelio novce po firmama iskljucivo po predracunu nema odstupanja.
Zato ja sa MBV i Blagojem ne sarađujem. Teška lopovština, muljator...

E tako brate, napiši lepo ime firme. Nemojte se stideti...

1.Odem kod njega za predračun. Uradimo predračun za plug. Čekam konkurs da prođe. Ja prođem i dobijem resenje da obavim investiciju. Odem da to resim a on kaze plug je skuplji skoro 1000evra.Što???Stavili Turci gredu od Kvederlanda. Ja mu kazem daj ti meni onaj plug sa predracuna i Turskom gredom. On nece jer ga nema na stanju.
2.Reklama za popust na rasipač. Odem ja da kupim Donder za keš.Gle čuda nema ni jedan komad na stanju. Kaže da ja platim pa da čekam. Ima 90 kom pre mene trebovanih pa kad stignem. Eto učiniće mi da ako neko odustane mene ubace na to mesto. Ja mu kažem svašta 'lepo' i odem.
3.Drugar hoće svasta da kupi pa na konkurs. On garantuje da uz 10% od vrednosti povrata 100% sredjuje direkt u ministarstvu prolaz. Kaže drug dobro ali kako ako prođem da znam da si ti sredio? On kaže ma šta ti bitno da znas ako si prošao. Prošao si i briga te, a ako ne prođeš meni ništa ne plaćaš. Ejjjj zamislite lika i predlog. Naravno ovaj se okrene, ode, kupi na drugom mestu i bez provizije prođe.
Zlo i naopako.

Он проба на све могуће начине и варијанте, о неког ће се и очешати ништа опасно јер је толико предвидив, гори су они што ти га завуку а не будеш ни свестан, још га тапшеш по рамену и мислиш како си добар посо одрадио,

Taj je kao Bora Todorovic u seriji vruc vetar

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Zato ja sa MBV i Blagojem ne sarađujem. Teška lopovština, muljator...
Tako je i drugar prosao sa njima isto otisao tamo i uzeo predracun za plug,rasipac,podrivac i kratku tanjiracu,kaze oni mu sredjuju da prodje 100% ja sam posle njega predao papire za konkurs i kaze on meni ti neces proci nemas vezu,reko videcemo kad dodje vreme za to...Izasla lista ja prosao a moj drugar na listi medju poslednjima reko gde ti je sad veza iz MBV Vrsca

Silne pare su tu išle u opticaj. Ono hapšenje je samo vrh ledenog brega. Glavni za to je verovali ili ne bio jedan poljoprivrednik. Bivši veliki vođa protesta kome su sve žive zaposlili u upravi za zemljište i upravi za agrarna plaćanja. On je skupljao pare od poljoprivrednika i nosio gde treba.

Nazad
Vrh