Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam isto u komercijalnoji i svaka 15 uplata ima provizijaImam u Komercijalnoj i Credi Agricole i jedni idl drugi provizija 0din.
Ja mislim da u agricole prve tri transakcije su bez provizije a posle ide nešto sitno...Imam u Komercijalnoj i Credi Agricole i jedni idl drugi provizija 0din.
Moguce. Ja sam samo jednom platio sa agricole prodavcu masine i to je bilo za 0din pa sam mislio da nema provizije.Ja mislim da u agricole prve tri transakcije su bez provizije a posle ide nešto sitno...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Da se dopunim, prve tri transakcije u mesecu su bez provizije. I tako svaki mesec prve tri su bez provizije...Ja mislim da u agricole prve tri transakcije su bez provizije a posle ide nešto sitno...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Znaci opet Srpska posla na snazi! Jbt. tako je bilo i na samom pocetku, prvi predracum uzmem kod jedne firme a oni mi u cenu masine zaracunaju 5% za siguran prolazJel moze neko da mi Kaze sta se desava kad prodavac iznenada dize cenu pa Jos i Kaze da za to mora Kes da se doda bi racun ostao isti? Rec je konkursu za mlade...
Sent from my moto g(8) power using Tapatalk
znaju mnogi ovde za tu firmu jer imaju predracune od njih! Pocepao ga i odem na drugo mesto uzmem bez provizije i prodjem konkurs.Zato ja sa MBV i Blagojem ne sarađujem. Teška lopovština, muljator...Znaci opet Srpska posla na snazi! Jbt. tako je bilo i na samom pocetku, prvi predracum uzmem kod jedne firme a oni mi u cenu masine zaracunaju 5% za siguran prolazznaju mnogi ovde za tu firmu jer imaju predracune od njih! Pocepao ga i odem na drugo mesto uzmem bez provizije i prodjem konkurs.
Ja sam juce podelio novce po firmama iskljucivo po predracunu nema odstupanja.
Tako je i drugar prosao sa njima isto otisao tamo i uzeo predracun za plug,rasipac,podrivac i kratku tanjiracu,kaze oni mu sredjuju da prodje 100% ja sam posle njega predao papire za konkurs i kaze on meni ti neces proci nemas vezu,reko videcemo kad dodje vreme za to...Izasla lista ja prosao a moj drugar na listi medju poslednjima reko gde ti je sad veza iz MBV VrscaZato ja sa MBV i Blagojem ne sarađujem. Teška lopovština, muljator...