Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam isto u komercijalnoji i svaka 15 uplata ima provizijaImam u Komercijalnoj i Credi Agricole i jedni idl drugi provizija 0din.
Ja mislim da u agricole prve tri transakcije su bez provizije a posle ide nešto sitno...Imam u Komercijalnoj i Credi Agricole i jedni idl drugi provizija 0din.
Moguce. Ja sam samo jednom platio sa agricole prodavcu masine i to je bilo za 0din pa sam mislio da nema provizije.Ja mislim da u agricole prve tri transakcije su bez provizije a posle ide nešto sitno...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Da se dopunim, prve tri transakcije u mesecu su bez provizije. I tako svaki mesec prve tri su bez provizije...Ja mislim da u agricole prve tri transakcije su bez provizije a posle ide nešto sitno...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Znaci opet Srpska posla na snazi! Jbt. tako je bilo i na samom pocetku, prvi predracum uzmem kod jedne firme a oni mi u cenu masine zaracunaju 5% za siguran prolazJel moze neko da mi Kaze sta se desava kad prodavac iznenada dize cenu pa Jos i Kaze da za to mora Kes da se doda bi racun ostao isti? Rec je konkursu za mlade...
Sent from my moto g(8) power using Tapatalk
Zato ja sa MBV i Blagojem ne sarađujem. Teška lopovština, muljator...Znaci opet Srpska posla na snazi! Jbt. tako je bilo i na samom pocetku, prvi predracum uzmem kod jedne firme a oni mi u cenu masine zaracunaju 5% za siguran prolazznaju mnogi ovde za tu firmu jer imaju predracune od njih! Pocepao ga i odem na drugo mesto uzmem bez provizije i prodjem konkurs.
Ja sam juce podelio novce po firmama iskljucivo po predracunu nema odstupanja.
Tako je i drugar prosao sa njima isto otisao tamo i uzeo predracun za plug,rasipac,podrivac i kratku tanjiracu,kaze oni mu sredjuju da prodje 100% ja sam posle njega predao papire za konkurs i kaze on meni ti neces proci nemas vezu,reko videcemo kad dodje vreme za to...Izasla lista ja prosao a moj drugar na listi medju poslednjima reko gde ti je sad veza iz MBV VrscaZato ja sa MBV i Blagojem ne sarađujem. Teška lopovština, muljator...