Subvencija za mehanizaciju

U tom slučaju možeš da biraš da li ćeš da doplatiš ili da odustaneš.
Pa u tom slučaju može da ima odobrenu ali ne izvršenu investiciju, pa samim tim ne može imati mogućnost kupovine subvencionisane mehanizaciju u tekućoj godini(verovatno 2021g.)

Ja mislim da ne mora sa računa. Njima je bitno da se izvrši investicija i da ima dokaz o uplati. Ti pare i iz slamarice možeš da izvadiš ako hoćeš. Inače i gospodja danas dobila novce, oko 2400ta je bila na listi.

Sve plaćam elektronskim putem i za sve uzimaju proviziju sem kada se uplata vrši na broj računa u istoj banci.OTP banka je u pitanju.

Inteza ne uzima proviziju za elektronsko placanje, na salteru uzimaju proviziju svi kada dodjes sa uplatnicom. Mora dokaz izvod tvoje banke da je uplata izvrsena, cak sam nosio i primerak izvoda od firme da su im pare legle. To smo sve slali u Bg nakon kupovine.

Sent from my S60 using Tapatalk

Ja sam bas prekljuce prebacio sa racuna Vojvodjanske na racun NLB banke na moj racun takodje za kredit ratu elektronskim putem i uzeli mi proviziju 320din..a dok sam prebacivao sa intesinog nikad proviziju nisu uzeli

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

U Intesi se ne uzima provizija,sve plaćam elektronski:struju,mobilne,box,poreze a baš pre neki dan uplatio i avans za kamionsku vagu.

Poslednja izmena:
Meni je dobavljac mehanizacije rekao da moze i jedna i druga varijanta stim da je njemu jednostavnije kes na ruku da ne mora da ide u banku i overava nekii papir ,ovako mi izda fiskalbi racun i njega saljem u bg

Nazad
Vrh