Mikulaš važno je da se prošlo a novci kad budu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj misliti da na IPARDU nema muljanja, fiktivni biznis planovi, fiktivni tenderi tj. tri ponudjača, dizanje cena (u granici normale), nabudženi predmeri i predračuni.... Itd.Baća ipard je žešća zajebancija.Nema ni m od muljanja a kamo li nečeg drugog.
Ja sam na ovom konkursu prošao bez ikakvih muljanja, veza i tome slično.Gazdinstvo sam otvorio 2018, plaćam uredno Pio i ostalo, ispunjavao sam sve uslove na početku konkursa pa sam rešio da učestvujem.Verujem da ima još dosta takvih kao što sam ja.
Ne razumem kako nisu priznali troje dece?Imam za sledeci konkurs nekoliko zeninih drugarica koje ne znaju ni sta je traktor ali cemo da ih nabudzimo da budu po konkursu. Mi nismo prosli jer moja zena jr u radnom odnosu i nisu nam priznali troje dece vec jedno. Da daje otkaz zbog konkursa nismo hteli da se cimamo.
Paoris vulgarisС времена на време прелопатам ово што се пише у теми и да вам кажем - убисте ми вољу да по први пут у животу конкуришем за неки најопштији конкурс, који није за млађане пољопривреднике, сточаре, повртаре, цвећане... већ обичне "paoris vulgaris". Имам утисак да ћу пре да овладам металургијом и обрадом метала, па сам направим тањире и рам и склопим себи тањирачу, него да уштедим себи пару конкуришући за неки проценат повраћаја.![]()