Subvencija za mehanizaciju

Isto sam i ja shvatio ali rekoh aj da pitam Bojana!
Kako nisu priznali troje dece vec samo jedno kako on kaze. Nije nikako sve jedno u bodovanju. Podnosioc prijave, sam- a udata ili ozenjen su bez bodova. Sa jednim detetom, dakle uzi clanovi porodice podnosioca prijave, znaci 2 clana 3 bodova.
2 dvoje dece 6 bodova a 3 troje dece 9 bodova.
U listi bodovanja 3 bodova ili kako Bojan kaze da su racunali samo jedno dete sto znaci 3 bodova je neverovatan skok ili razlika na kojem si mestu na spram 9 bodova sa troje dece! Po njevovim recima ocenjen je sa 6 bodova manje.

Dvoje je rodjeno posle konkursa. U pss mi rekli da se zalim jer konkurs nije realizovan u razumnom roku i da mi trebaju priznati novonastele okolnosti (jos dece). Oni naravno nisu priznali vec samo u momentu konkurisanja. Kako god novci potroseni na drugu stranu, prikolica ostala u Sloveniji.

Ni meni nosu priznali 2 člana, uredno poslati svi izvodi. Slao im žalbu al nikom ništa.

Sent from my Huawei P40 using Tapatalk

Pa normalno su uradili. Gleda se ispunjenost uslova za vreme trajanja apliciranja na konkurs. Šta bi vi?
Idete iz krajnosti u krajnost.

A sto su otvarali gazdinstva nakon isteka prvog dela roka za prijavljivanje i to na zene to je nista,pa posle se produzio konkurs za jos koliko i duplo vise prijava stiglo tad..nemoj da se zajebavamo vise sa ovom pricom,ko je prosao prosao je ko nije vise srece drugi put...ovo nista nije posteno kako je odradjeno

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Dvoje je rodjeno posle konkursa. U pss mi rekli da se zalim jer konkurs nije realizovan u razumnom roku i da mi trebaju priznati novonastele okolnosti (jos dece). Oni naravno nisu priznali vec samo u momentu konkurisanja. Kako god novci potroseni na drugu stranu, prikolica ostala u Sloveniji.
Pa onda ih nisi ni naveo u konkursu. Da li si slao dopunu, ali mislim da uzimju podaatke samo za vreme trajanja konkursa.

Pa ko ima to zivota ti,ja sam se bas nasmejao sad..u danasnjicu tek dobijaju decu posle tri banke

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nisu mogli racunati nerodjenu decu u momentu podnosenja zahteva to govori svaka logika. Isto bi bilo kao kad bi neko trazio bodove za devojku ili nerodjenu decu jer navodno ozenice se i imace dece.
@simke84
Ko su ta 2 clana? Uzima se u obzir samo deca i supruznici kao najuzi clanovi porodice podnosioca zahteva
@siz
Sva deca se racunaju, bez obzira da li su ponoletna ili nisu.

Ima mnogo nelogičnosti, mada se slažem za gore navedeno.
Na primer u trenutku podnošenja duguješ za porez "boga oca", ipak konkurišeš bez poreskog rešenja, ne daš im ovlašćenje da sami pribave po službenoj dužnosti, traže ti dopunu predmeta, ti u medjuvremenu izmiriš dugovanje i predaš čisto uverenje o porezima.
Ispadne da si konkurisao sa dugovanjem za porez....

Sve ima logiku,a pogotovo drzava u odnosu na svoje stado(ovce)Onaj ko ima recimo 30g.sigurno nije upoznat sa nasim cuvenim DOBROVOLJNIM osiguranjem polj.Kad se jednom prijavis samo su dva nacina da se odjavis,odlazak u penziju ili da se zaposlis.Znaci prijavom u PIO drzava je sa tobom zavrsila ,a tebi ostaje da sledecih 35 godina placas pio za penziju od 22 000 dinara.Za drzavu nije bitno ko koristi masinu jer se moze koristiti samo u poljoprivredi(logicno da onaj ko ima2ha i novoosnovano gazdinstvi nema para za masinu)Mada se moglo konkurisati i bez PIOa malo je onih sa seksi glasom koji ce dobiti:ppozdrav:

Većina vasih komentara je subjektivna i svako je donekle u pravu ,ali niko ne spominje da prvo ministarstvo ne postuje ni ustav a ni zakone a ni uredbe koje donosi a posle ih naknadno menja i tumači!
U pravoj drzavi svi oni bili iza resetaka ili dobili otkaze ....a posto je narod glup,sebičan i pokvaren ,to njihovo krsenje zakona prolazi i shvata se kao "neminovno"

Ajd malo bolje proguglaj i videćeš da se to zove obavezno osiguranje, sad te možda niko neće tražiti ali kad je to bilo uvedeno pre jedno 30-35 god nisu čekali da se neko sam prijavi već su sami slali čestitke na kućnu adresu i niko te nije pitao da li hoćeš ili nećeš

Sve ima logiku,a pogotovo drzava u odnosu na svoje stado(ovce)Onaj ko ima recimo 30g.sigurno nije upoznat sa nasim cuvenim DOBROVOLJNIM osiguranjem polj.Kad se jednom prijavis samo su dva nacina da se odjavis,odlazak u penziju ili da se zaposlis.Znaci prijavom u PIO drzava je sa tobom zavrsila ,a tebi ostaje da sledecih 35 godina placas pio za penziju od 22 000 dinara.Za drzavu nije bitno ko koristi masinu jer se moze koristiti samo u poljoprivredi(logicno da onaj ko ima2ha i novoosnovano gazdinstvi nema para za masinu)Mada se moglo konkurisati i bez PIOa malo je onih sa seksi glasom koji ce dobiti:ppozdrav:
Gresis. Nije uslov skidati se sa Pio samo zaposlenje ili penzija.
Ako si prijavljen i ispunio kvotu od 15 godina placanja mozes se skidati pod uslovom da se odmah prijavi neki drugi clan domacinstva.
Moram napomenuti jos jednom DOMACINSTVA a ne gazdinstva, jer mnogi ne prave razliku izmedju ova dva pojma.

Nazad
Vrh