Ovo je samo bodovna lista.Konačnu rang listu tek treba da sačekamo i dočekamo, verovatno će biti svega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pisao ko treba da ima prioritet,njsam rekao da ostali ne treba da prodju na konkursu,vec ko treba da ima prednost i ide na vrh liste.A sta ako neko isao masinsku da popravlja traktore a bavi se i poljoprivredom zasto da taj bude ispod ovog sto je isao poljoprivrednu skolu ili fakultet,neko nije imao para da ide fakultet,to za pio i treba da imaju prednost dok i to je za diskusiju
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Jel si skontao koj si posto kazes ima vas trojica sa istim imenom i prezimenom? Ja nasao dvojnika jedan ima 55 bodova drugi 21Gazdinstvo na svoje ime otvorio sam 2018 godine zbog toga što je otac ugasio svoje, ne zbog malverzacija i ostalih triper kombinacija.PIO i ostale harače redovno plaćam od onda a poljoprivreda i stočarstvo su mi osnovna delatnost, ne bavim se ničim drugim niti sam zaposlen negde a plus imam ispod 40 godina, oženjen, porodični čovek i kako da ne konkurišem na nekom konkursu.Nisam politički aktivan ni pod kojim osnovama, to me ne interesuje uopšte niti imam želju da tim putem dođem do ičega u životu.Išao sam na APP sistem(ako prođem, prođem) i prošao sam po bodovnoj listi a po rang listi ne znam jer nije još izašla.
A jel nosi bodove masine koje si konkurisao ?Dvojica sa 30 bodova i jedan sa 9 a pošto je sam PIO nosio 15 bodova tu sam na listi među prvih 2500.
Odg: subvencija za mehanizaciju
Sto se tice povracaja za kupovinu nove mehanizacije ministarstvo bi trebalo da izadje sa stavom da cene nemogu da budu uvecavane nego da budu kao i pred novu godinu, da malo pojasnim Agropanonka je davala popust 2000 evra za kupovinu vecih MTZtraktora a sada kada su saznali za ovaj povracaj popust je 500evra,tako nebi trebalo da bude aja mislim da se svi slazete sa mojim predlogom
![]()
Nisu ni svi poljoprivrednici,90 % su paravan.Da dam i ja mišljenje kao neutralan ovaj put. Nisam učestvovao na konkursu jer nisam imao uslov. Pa da kažem budžet koji svi mi manje više punimo nikad više nije osramoćen nego ovom raspodelom na konkursu za mlade poljoprivrednike ... Okosnica društva (države) je prehrambena industrija a poljoprivreda okosnica te iste industrije pa samim tim sramota je u tome što nisu ispoštovani svi mladi podnosioci koji ispunjavaju uslov i hoće da se okušaju u ovom časnom ali ni malo lakom poslu. Pa gospodine ministre poljoprivreda nije šafciger industrija...
Izgleda da još niko nije dobio rešenje, najverovatnie po objavljivanju konačne rang liste .Kad krecu resenja ?