Subvencija za mehanizaciju

Ne znam sta je cudno. Ja kad sam predavao papire,odmah sam izracunao da imam 14 bodova,tako je sad i na rang listi. Realno nemam prava da se bunim.

Ima pravopisnih gresaka. Jednog kolegu sam nasao tako sto sam pretpostavio kako su mu napisali prezime.

Prvo,sve zaposlene odmah odbaciti iz razmatrsnja,drugo,poljoprivredna skola i poljoprivredni faultet na vrh liste bodovne,ta deca zasluzuju da budu nagradjena za svoj odabran zivotni poziv i put,da je pravde,tako,a ovako je ko je vise u talu sa agencijama na procentu,i ko je blize sekti

Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока

Na konkurs za mlade sam mislio,ne na sve vrste podsticaja

Rano je za čestitke ,sad kad krenu žalbe,tužbe,pritužbe bod gore, bod dole, lako se desi da kliznem ispod crte.
Inače sad sam gledao kriterijum bodovanja i stvrano ima žena bodova koliko piše.Jedino mi je nelogično da se deca ne računaju u članove porodice.
15 opština
5 ženski pol
6 uži članovi porodice (3 kom) ima nas ukupno 6 , a računaju izgleda samo punoletne.
ukupno 26

Sto bi Matic rekao a i ja se slozio ako ne radis, imas novo gazdinstvo, imas decu i porodicu, iz nerazvijenog si kraja, isao si u skolu pa odakle ti novci da kupis masine ? 😃

• Like
Reagovanja: siz
Prvo,sve zaposlene odmah odbaciti iz razmatrsnja,drugo,poljoprivredna skola i poljoprivredni faultet na vrh liste bodovne,ta deca zasluzuju da budu nagradjena za svoj odabran zivotni poziv i put,da je pravde,tako,a ovako je ko je vise u talu sa agencijama na procentu,i ko je blize sekti

A sta ako neko isao masinsku da popravlja traktore a bavi se i poljoprivredom zasto da taj bude ispod ovog sto je isao poljoprivrednu skolu ili fakultet,neko nije imao para da ide fakultet,to za pio i treba da imaju prednost dok i to je za diskusiju

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nazad
Vrh