Subvencija za mehanizaciju

da li neko zna,koliko vremena treba da prodje,od podnosenja zahteva dok vam ne uplate pare za povracaj? :zli:

A meni stiglo rešenje ,da je odbijen prigovor....kao ''neosnovan'' :zli: :udri:...dao bog da im je to zadnji mandat..

Jel zna neko jel postoji još uvek neki konkurs za povraćaj za kupovinu mehanizacije sem ovog što je istekao? Kupio sam juče tanjiraču, pa bi ako mogu da ostvarim neki povraćaj.

baca je napisao(la):
Jel zna neko jel postoji još uvek neki konkurs za povraćaj za kupovinu mehanizacije sem ovog što je istekao? Kupio sam juče tanjiraču, pa bi ako mogu da ostvarim neki povraćaj.
Joj, Pedja, zakasnio si nedelju dana. :udri: :udri: :zli:

[/quote]
Joj, Pedja, zakasnio si nedelju dana. :udri: :udri: :zli:
[/quote]

Nisam mogao ranije, zato i pitam jel ima još neka uredba ili konkurs za povraćaj. Ako nema, šta da radim...

Aj nek mi neko kaze kakva je bila procedura za dobijanje subvencija u slucaju kad se dize kredit. Sta je trebalo kao garancija, na koliko su davali godina, ima li grejs period, koje banke su odobravale ...

paorpaor je napisao(la):
Aj nek mi neko kaze kakva je bila procedura za dobijanje subvencija u slucaju kad se dize kredit. Sta je trebalo kao garancija, na koliko su davali godina, ima li grejs period, koje banke su odobravale ...

Ja sam otišao u Agrovojvodinu, uzeo profakturu, odneo je u Procredit banku i podneo zahtev za subvencionisan kredit. Posle dve nedelje javili su nam da dodjemo u banku da potišemo ugovor o kreditu i zalogu. Za zalog je uzet taj traktor i još jedan. Kada su pare uplaćene Agrovojvodini uzeo sam traktor. Račun i ostale papire su poslali posle nedelju dana. Dokumentaciju koju su tražili u konkursu smo sakupili i poslali u Šabac. To je otprilike to.

ljudi kazite vi meni jel ja mogu da kupim kombajn nov sa drzavnim subvencionisanim kreditom i da dobijem povracaj od 30 do 40 %

Nazad
Vrh