Subvencija za mehanizaciju

Pročitaj gornji post i predstavi se u odgovarajućoj temi. :ppozdrav:

Predhodne dve godine za mehanizaciju su se priznavali računi od 01 janura tekuće godine.Tako da je za sada najsigurnije sačekati januar, sem ako se nešto naknadno ne promeni.

Danas dobijem obavestenje od ministarstva da mi je nepotpuna dokumentacija zahteva za povracaj sredstava za prikljucke.Kao nisam dostavio potvrdu da mi je PIO izmiren za 2009.g.A lepo sam pitao u trezoru i kazu ne treba nista ti si nov osiguranik,pa zato.Imam rok 10 dana.Da li je neko imao slican slucaj i da li ste posle dopune dokumentacije ipak dobili povracaj?Hvala.... :ppozdrav:

Cekaj,@lalo.....nama svima U N.Beceju je letos zahteve popunjavao covek iz naseg tzv."info-centra",inace clan foruma @agro-srce.Covek je sve prekontrolisao i spakovao i ja odneo na postu :sta:
Sutra odmah idem kod njega da sredimo to.... :zli:

Onda znas ko je kriv! :udri:
Sto mozes uradi sam, pa nema greske.
Ne razumem ljude koji takve stvari daju nekim pametnjakovicima da urade umesto njih.
Tebi je licni interes da popunis i skupis sve kako treba, ali njemu....Boli njega.

kod povrata za prikljucne masine nema liste ?
Post je spojen: [time]1288110222[/time]

Danas sam bio u nas "info-centar"kao sto sam sinoc rekao.Kaze mi covek da smo sve poslali komplet,ali oni to"probaju" i da nisam jedini.A ove gospodje u trezoru sad nece da mi daju original potvrdu(o izmirenom dugu za PIO za 2009.g.)da fotokopiram,nego sutra moram za ZR,po novu potvrdu i da posaljem za Sabac.Bez veze... :udri: :udri: :udri:

farmer bobe kad si predao zahtev?
mi smo predali pred kraj roka, za prskalicu, i niko nista nejavlja, ima li neko broj telefona pa da zovemo sabac?

Danas imao inspektora u kontroli,povodom zahteva za povraćaj 40% od ministarstva,dali je mehanizacija u domaćinstvu i računi i zapisnik na sveto.Suma je iznad 200.000 din. Sad će bit i ::novac:: ::novac::

mucobieno je napisao(la):
farmer bobe kad si predao zahtev?
mi smo predali pred kraj roka, za prskalicu, i niko nista nejavlja, ima li neko broj telefona pa da zovemo sabac?
Zahtev sam predao 18.avgusta 2010.,a telefon direkcije u Sapcu sam dobio preko informacija 988,ali :zli: :zli: tamo se niko ne javlja! :udri: :udri:
Evo broja: 015/343-364
Iz PIO fonda sam danas dobio novu potvrdu i sutra je saljem.Sta oni misle??Da se tako lako odustaje?Sto kazu nasi cigani trgovci...."brate....i moja deca vole cokolade"! :haha:

rasa02 je napisao(la):
@farmer bob
Ja tebi savetujem,sedi lepo u auto i pravac Sabac :cao:
Ej,ljudi...ma nema potrebe.Cuo sam i ko je kasnije dopunio dokumentaciju dobio je pare.A da znate koliki je broj ljudi sa "nepotpunom dokumentacijom"?Pa to je smesno...evo znam nekoliko samo u N.Beceju!Videcemo... :cao:

Farmer Bob je napisao(la):
rasa02 je napisao(la):
@farmer bob
Ja tebi savetujem,sedi lepo u auto i pravac Sabac :cao:
Ej,ljudi...ma nema potrebe.Cuo sam i ko je kasnije dopunio dokumentaciju dobio je pare.A da znate koliki je broj ljudi sa "nepotpunom dokumentacijom"?Pa to je smesno...evo znam nekoliko samo u N.Beceju!Videcemo... :cao:

jasam 4puta slao dopune dokumentacije i prošle nedelje sam dobio pare,nista se ne sekirajte sve ce to biti u redu

Nazad
Vrh