Subvencija za mehanizaciju

Predao dokumentaciju za povraćaj od mistarstva ( 40 % ) uvezi kupovine plugova na kredit van konkursa i čekam odgovor i javljam se. :cao:

stiv je napisao(la):
Lala iz Banata je napisao(la):
:zli: :udri: :zli: :udri: :zli: :udri: :zli: :udri:
:nono: :nono: :nono: će da se malo žalimo
Da li je još neko bio na listi prethodnoj u odnosu na ovu pomeren....
t. bio npr 500-ti
a sad 515-ti :haha:?!!!!!!!!!

:udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli:
Post je spojen: [time]1280130676[/time]
a sad 515-ti!'!!'!!'!!?!!

I šta sad,tebi je to u redu!?!?

Ja sam bio 292, sad 316.
Post je spojen: [time]1280214984[/time]

Pao sam sa 96-og na 101. mesto.Sve neke zenske se ubacile ispred sa istim brojem bodova.Valjda zato sto dame imaju prednost :haha:

Neki su i odustali....znači više nijh je ubačeno.....ja nisam :udri: zbog jednog potpisa....da li je to cilj konkursa...ili da dobije onaj koji zadovoljava kriterijume ::lose::Da nam je Nadlački tu..da nam objasni...on je jedan od onih koji su smislili sve ovo :zli:

Ja sam danas dobio dopis da sam ispunio uslove za povracaj od 40% za kupovinu nove mehanizacije (pneumatska sejalica) :ppozdrav:
A kada ce pare videcemo!

Danas samdobio resenje oodobravanju povracaja za traktor. Sad treba da im se dostavi overena fotokopija saobracajne do 1.10.2010. Znaci novci tek na jesen.

Danas samdobio resenje oodobravanju povracaja za traktor. Sad treba da im se dostavi overena fotokopija saobracajne do 1.10.2010. Znaci novci tek na jesen.
Zar je vec nisi poslao?Pitam zato jer sam ja poslao sa celokupnom papirologijom.

Da li ce ova akcija subvencija za mehanizaciju biti i sledece godine, tj da li su rekli nesto o tome?

Nazad
Vrh