Subvencija za mehanizaciju

zna li neko kad ce ::novac::

Danas smo zvali Šabac da pitamo kad će biti pare i objasnili su nam da će prvo kada prime sve papire od onih koji su prošli konkurs da pošalju inspektore u svako domaćinstvo da proveri da li je mašina stvarno kupljena i da ćemo na osnovu njihovog izveštaja dobiti pismeno obaveštenje da će biti uplaćena subvencija.
Nadam se da će to biti do kraja godine 20..
Jel ima neko saznanje do kada se može predati dokumentacija za povraćaj za kupljenu tanjiraču? I interesuje me gde taj konkurs da nadjem? Nešto ne mogu da to nadjem na sajtu ministarstva.

Do kraja avgusta je rok za prikljucne masine....nego,jel treba i potvrda da je placen porez do danasnjeg dana?

A za koliko masina moze da se dobije subvencija u jednoj godini?
Moze li na primer traktor, tanjiraca i plug :ppozdrav:

bewisa je napisao(la):
A za koliko masina moze da se dobije subvencija u jednoj godini?
Moze li na primer traktor, tanjiraca i plug :ppozdrav:
Moze za samo jednu masinu, burazer predao za traktor i odbili ga sad predaje za plug...

ja sam predo za sejačicu i za pumpu za navodnjavanje,kako su meni objasnili da moze za više mašina ali različite kategorije

meni prekljuce poslali resenje a juce uplatili povracaj za kabinu,bas sume iznenadili ali super

saleso je napisao(la):
meni prekljuce poslali resenje a juce uplatili povracaj za kabinu,bas sume iznenadili ali super
Ček, ček, zar može i tako da konkurišeš za priključne mašine, pa ako dobiješ da kupiš? Ja sam mislim da to važi samo za traktore, a priključnu mašinu moraš da kupiš, pa onda konkurišeš i ako dobiješ povraćaj dobio si..... Deder pojasni

poslao sam 23.05. ali trazili mi sad krajem jula jos i otpremnicu i garatni list,za prikljucne se masine ne konkurise neku podnosis zahtev za povracaj sa fiksalnim racunom i tu bi svi koji imaju papire trebalo da dobiju

Neki su dobili pre desetak dana. Ako ti je stiglo rešenje, proveri ovih dana stanje na računu.

Jedno uslužno pitanje, koliko prođe obično od slanja zahteva do dobijanja rešenja? I da li komisija izlazi obavezno na teren. Prijatelj je kupio plug, hteo bi uskoro da počne da ore a ne bi da ima problema ako dođe komisija - da je to polovan plug. Koliko znam zahtev je poslat sredinom avgusta. :ppozdrav:

Nazad
Vrh