Subvencija za mehanizaciju

itu potvrdu sam slao jer nije bio upisan datum kada je uplaćen PIO ,pa onda ugovor o kreditu,pa plan otplate i na kraju predračun i jos nesta ali nemogu da se setim,a jedan zahtev su mi odbili ali bili su fer odbili su onaj sa manjim iznosom povraćaja

Danas imao inspektora u kontroli,povodom zahteva za povraćaj 40% od ministarstva,dali je mehanizacija u domaćinstvu i računi i zapisnik na sveto.Suma je iznad 200.000 din. Sad će bit i

Da li inspektor dolazi svima, da li to znači ako svi to nemaju neće dobiti povraćaj. Kod mene je sve u redu ,a i traktor je tu, šta mislite da li je moguće ako neke odbiju da se rang lista pomeri pa da i ja dobijem povraćaj?
Ja sam na rang listi premašio budžet, znate već dokle ima para ima a ja nisam među tim,
ali i s druge strane još nisam dobio rešenje da sam odbijen!
Da li ima nade za mene, šta vi mislite?

milwoky je napisao(la):
Dobio rešenje o odobravanju isplate ::novac:: ::svaka cast::

Sada dobio rešenje o odobravanju a ja još nikakvo, da li neko zna zašto? Da li je neko dobio do sada rešenje o odbijanju?

Malo sam gledao papirologiju oko subvencija za traktore i nesto mi nije bas najjasnije. Interesuje me sledece. Odem kod prodavca tratora i on mi da predracun, da li sam ja u obavezi da kupim taj traktor ili to mogu da ucinim i po isteku konkursa. To jest da li sa predracunom mogu da konkurisem na rang listi i onda recimo ako prodjem na konkursu i realizujem kupovinu.
Da li je neko imao ovakvo iskustvo ?

Uplatili subvenciju ::svaka cast::

Kasnio sam sa predajom dokumentacije (13.10.10), jer je kasnio IMT sa isporukuom (naravno uz odobrenje ministarstva), resenje stiglo pre neki dan, a novac su uplatili jos kad su poslali resenje.

Nazad
Vrh