dragan.kovacev
Član
Ovo je za nekog novog Jovanjicu cvecara namenjeno

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prevedi zemlju na mene i kupi novog Rusa.Možda za stočare je uredba pravljena. Prosto neverovatno, mada ovi što su me ubedjivali da kupim novog rusa sada su dobili zapušena usta.
Što kaze bojcetić, Aca iz Klenka je realnost. Mada, ko zna, možda bude i drugih izvora polovnjaka.
Posalje kamion i natovari.Nije to varijanta, sta ako taj dobar covek po recima tog iz sela izgubi kmpas pa ne moze da vrati, ovaj mu oprosti?
Petre,ako si ti to tek sad primetio treba da se zabrines.Poljoprivreda je u ovoj drzavi u zadnjih 100 godina bila isplativa i organizovana grana privrede ukupno tridesetak godina,od 1936-1940,od 1970-1989 i od 2005-2011.Kad pogledam sad ove godine i razmake u dobrim periodima mozemo ocekivati boljitak oko 2040 godine...Ima nesto trulo u drzavi Danskoj, dan-dva nakon izlaska uredbe, nasi ljudi polemisu o kupovini polovnjaka na pocek na rec, u temi subvencije za mehanizaciju.
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока
Postoji svetlo na kraju tunela. Moze 820 rm. Ima i ali. Registrujem ruju na sestru, jer ona ima ispod 2 ha, i onda ne budem u bubnju. A bubno pare za traktor.Prevedi zemlju na mene i kupi novog Rusa.![]()
Znaš sve bojčetiću. Ali to je već vrzino kolo.Ali imao si 820rm sada barem 892rm medjutim on je preko 60kw![]()