Subvencija za mehanizaciju

Čekajte koji dan možda su jednu "0" zaboravili. Ova uredba sa <2 ha ratarstvo je totalna ludost.Agropanonka neće prodati ni 1 traktor. Voćarima povrtarima i cvećarima ne treba tako veliki traktor.

Možda za stočare je uredba pravljena. Prosto neverovatno, mada ovi što su me ubedjivali da kupim novog rusa sada su dobili zapušena usta.
Što kaze bojcetić, Aca iz Klenka je realnost. Mada, ko zna, možda bude i drugih izvora polovnjaka.

Cenim slabo,jel vidite vi da se slabo reklamira ovde na forumu mehanizacija iz uvoza ,a pre 2 god. beše dragan ako se ne varam i onaj Mačvanin samo su nešto doterivali,nema ni od toga leba više,mnogi su batalili recimo Ćira je bio obećavajući mladi poljoprivrednik i odjedared digo sidro,e taki su kupovali nešto veće bolje lepše,nema toga više,veliki kupuju novo,mali su ostali mali,kome treba jd 2000 god. 200 konja,ili 4 brazde plug obrtač polovni ili ravnjak.
Sve je ošlo po k.

Aco sve je stvar u pregovoru.Mi smo recimo prilikom kupovine kombajna kod njega postigli lepu subvenciju od 10% vrednosti a pregovaralo nas 4 za stolom. :haha:
Profesorr ti komisionari samo očiste od blata, ispoliraju, prelakiraju i prodaju ponovo kao novo. :haha:

Aco sve je stvar u pregovoru.Mi smo recimo prilikom kupovine kombajna kod njega postigli lepu subvenciju od 10% vrednosti a pregovaralo nas 4 za stolom. :haha:
Profesorr ti komisionari samo očiste od blata, ispoliraju, prelakiraju i prodaju ponovo kao novo. :haha:
I to sve na "ceku",malo ih saceka,znam

Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока

Maticu onda tebe moram povesti da spustiš tih 10 %. Ja ilu ne znam da tih 10% popusta dobijem, ili ovi prodavci nisu kao Aca. A ja Aca kupac.

Код Аце може свашта знам ко је и без кеша од њега дотеро трактор ,а има и списак дужника позамашан

Не зезам се брат је узео Фенда од њега без пара, први пут га види у животу и дао му на реч кад заврши са репом да донесе,тако је и било.Сећам се да је тада имао неких пола милиона евра на списку којекаквих дужника,додуше то је било пре 10 год.

Ako mu je dao bez novaca onda ima vrlo efikasan nacin naplate dugova a prvi put ga vidi. Dok nisam kupio Armu zvao sam ih za 100ks traktor+-10ks i imali su nekoliko. Nisam u kontaktu od 2018 proleca tako da ne znam sta imaju.

Svima hoce da daje na pocek. Kad smo gledali kombajn isto je rekao moze na pocek.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Nazad
Vrh