Subvencija za mehanizaciju

Sve u svemu ljudi,dobro je ispalo.Kako se komentarisalo proletos,da nece biti para ovo,ono a eto bice nesto.I vidim da je data prednost mladima jer vidim dva coveka iz N.Beceja koji su stariji i zadovoljili bi se sa 30%,a eto nisu ni to dobili :sta: a doterali su traktore.
Nek je svima sa srecom koji su dobili,u stvari da sto pre prvo DOBIJU pare na racunu..... ::svaka cast:: ::svaka cast::

Lala iz Banata je napisao(la):
talianu je napisao(la):
bojcetic je napisao(la):
@talijanu
kod mene u selu znam dvojicu koji su uzeli samo predracun i prosli su na konkursu. Sad tek idu u realizaciju.
Zvaću u ponedeljak da vidim šta je u pitanju ali ne vidim razlog da dokumentacija nije u redu,sve obaveze izmirujem na vreme(porezi,pio ,vod itd),nemam nikakav dug prema ministarstvu(kredit), jedino je predračun bio u eurima sa naznakom da se plaća u dinarskoj protivrednosti!
Jel misliš da nisam izbodovan zato što ne piše iznos nego samo nule?
I ja sam samo sa predračunom pa sam 941 na spisku
79 sam god ,radim 65 ha zemlje ,nemam mlađi traktor od 10 g i imam 5 odraslih članova i 2 deteta u gazdinstvu. to je 55 bodova.
Svima koji su dobili želim da ih mašine dugo i verno služe.
Tebe nisu ni izbodovali, mora da nesto nije bilo u redu sa dokumentacijom. :udri: :udri:

Ja nisam dobio .. :udri:929 sam na listi.......a 21 .05 sam predao.......piše iznos premašio 510 miliona..da li to znači da sam zakasnio? :sta:

stiv je napisao(la):
Ja nisam dobio .. :udri:929 sam na listi.......a 21 .05 sam predao.......piše iznos premašio 510 miliona..da li to znači da sam zakasnio? :sta:
Nisi zakasnio,nego si verovatno imao manje bodova od ostalih ili mozda nesto oko dokumentacije nije bilo u redu.Jedan moj komsija je predao zadnji dan,28.maja i ima 55 bodova i prosao je.Gledao se i broj clanova gazdinstva,a i on nema na njega ni jedan traktor do sada.

Stiv , i ja sam prošao kao i ti! 941 sam na spisku.Samo mi nije jasno što nismo izbodovani?
Meni je predračun bio u eurima sa naznakom u dinarskoj protivrednosti.

Ma ja sam kupio traktor...i trebalo bi da imam 55 bodova :sta: ali ne znam zašto :sta: Pozivam sve koji smatraju da su oštećeni da ispitamo i uložimo žalbe i protest ::lose::
Post je spojen: [time]1277638231[/time]

@talianu
Koliko sam upoznat predracun (ili racun) je MORAO biti u DINARIMA, sa rokom vazenja od 90 dana.

bojcetic je napisao(la):
@talianu
Koliko sam upoznat predracun (ili racun) je MORAO biti u DINARIMA, sa rokom vazenja od 90 dana.
Meni je Ćorić poslao predračun ,ja sam telefonom razgovarao sa njim.
Mislim da su bar oni koji imaju korist od prodaje traktora znaju kako treba da izgleda predračun.

Stiv ja ću svakako da ulažem žalbu (ako budem imao kome) samo da sutra zovem ministarstvo da vidim šta nije u redu.
063540045 evo mog broja pa svi koji smatraju da su oštećeni neka provere prvo kod ministarstva zašto su odbijeni pa neka se jave da zajedno organizujemo sledeće korake ka ostvarivanju svojih prava.

stiv je napisao(la):
Ma ja sam kupio traktor...i trebalo bi da imam 55 bodova :sta: ali ne znam zašto :sta: Pozivam sve koji smatraju da su oštećeni da ispitamo i uložimo žalbe i protest ::lose::
Post je spojen: [time]1277605831[/time]

Ljudi ovo je postena drzava,kakve namestaljke,pa to je neshvatljivo u Srbiji. Da se to desi u recimo Kini pa da covek i posumlja da je namesteno,ali u Srbiji,ma ne ne ne :nono: ja u to ne verejem.

Odobren povracaj za pneumatsku sejalicu za kukuruz,predao sam zadnjih dana u maju ali na zahtev za povracaj mimo konkursa i bodovanja,danas sam zvao Sabac i receno je da su sredstva odobrena samo da im posaljem potvrdu o placenom PIO-u i sredstva ce biti isplacena....... :ppozdrav:

Nazad
Vrh