glavas
Član
Koliko ja vidim dobilo ih je 533 a ne 756!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lala iz Banata je napisao(la):Tebe nisu ni izbodovali, mora da nesto nije bilo u redu sa dokumentacijom.talianu je napisao(la):Zvaću u ponedeljak da vidim šta je u pitanju ali ne vidim razlog da dokumentacija nije u redu,sve obaveze izmirujem na vreme(porezi,pio ,vod itd),nemam nikakav dug prema ministarstvu(kredit), jedino je predračun bio u eurima sa naznakom da se plaća u dinarskoj protivrednosti!bojcetic je napisao(la):@talijanu
kod mene u selu znam dvojicu koji su uzeli samo predracun i prosli su na konkursu. Sad tek idu u realizaciju.
Jel misliš da nisam izbodovan zato što ne piše iznos nego samo nule?
I ja sam samo sa predračunom pa sam 941 na spisku
79 sam god ,radim 65 ha zemlje ,nemam mlađi traktor od 10 g i imam 5 odraslih članova i 2 deteta u gazdinstvu. to je 55 bodova.
Svima koji su dobili želim da ih mašine dugo i verno služe.![]()
![]()
Nisi zakasnio,nego si verovatno imao manje bodova od ostalih ili mozda nesto oko dokumentacije nije bilo u redu.Jedan moj komsija je predao zadnji dan,28.maja i ima 55 bodova i prosao je.Gledao se i broj clanova gazdinstva,a i on nema na njega ni jedan traktor do sada.stiv je napisao(la):Ja nisam dobio ..929 sam na listi.......a 21 .05 sam predao.......piše iznos premašio 510 miliona..da li to znači da sam zakasnio?
![]()
Meni je Ćorić poslao predračun ,ja sam telefonom razgovarao sa njim.bojcetic je napisao(la):@talianu
Koliko sam upoznat predracun (ili racun) je MORAO biti u DINARIMA, sa rokom vazenja od 90 dana.
Ima ih dosta i svi imaju registrovano gazdinstvo sa 99 ha ,i verovatno ispunjavaju uslove konkursa.stiv je napisao(la):Ma ja sam kupio traktor...i trebalo bi da imam 55 bodovaali ne znam zašto
Pozivam sve koji smatraju da su oštećeni da ispitamo i uložimo žalbe i protest
Post je spojen: [time]1277605831[/time]_________________________________________________
Video sam nekoliko prezimena Ćorić iz Bašaida i nekoliko Kuća gde su po dvoje dobili![]()
Konkurs...nameštaljka
![]()
U danasnjoj politici je izasla rang lista, na zadnjim stranama gde su oglasi.bacan je napisao(la):u kojim novinama je objavljena rang lista