glavas
Član
Koliko ja vidim dobilo ih je 533 a ne 756!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lala iz Banata je napisao(la):Tebe nisu ni izbodovali, mora da nesto nije bilo u redu sa dokumentacijom.talianu je napisao(la):Zvaću u ponedeljak da vidim šta je u pitanju ali ne vidim razlog da dokumentacija nije u redu,sve obaveze izmirujem na vreme(porezi,pio ,vod itd),nemam nikakav dug prema ministarstvu(kredit), jedino je predračun bio u eurima sa naznakom da se plaća u dinarskoj protivrednosti!bojcetic je napisao(la):@talijanu
kod mene u selu znam dvojicu koji su uzeli samo predracun i prosli su na konkursu. Sad tek idu u realizaciju.
Jel misliš da nisam izbodovan zato što ne piše iznos nego samo nule?
I ja sam samo sa predračunom pa sam 941 na spisku
79 sam god ,radim 65 ha zemlje ,nemam mlađi traktor od 10 g i imam 5 odraslih članova i 2 deteta u gazdinstvu. to je 55 bodova.
Svima koji su dobili želim da ih mašine dugo i verno služe.
Nisi zakasnio,nego si verovatno imao manje bodova od ostalih ili mozda nesto oko dokumentacije nije bilo u redu.Jedan moj komsija je predao zadnji dan,28.maja i ima 55 bodova i prosao je.Gledao se i broj clanova gazdinstva,a i on nema na njega ni jedan traktor do sada.stiv je napisao(la):Ja nisam dobio .. 929 sam na listi.......a 21 .05 sam predao.......piše iznos premašio 510 miliona..da li to znači da sam zakasnio?
Meni je Ćorić poslao predračun ,ja sam telefonom razgovarao sa njim.bojcetic je napisao(la):@talianu
Koliko sam upoznat predracun (ili racun) je MORAO biti u DINARIMA, sa rokom vazenja od 90 dana.
Ima ih dosta i svi imaju registrovano gazdinstvo sa 99 ha ,i verovatno ispunjavaju uslove konkursa.stiv je napisao(la):Ma ja sam kupio traktor...i trebalo bi da imam 55 bodova ali ne znam zašto Pozivam sve koji smatraju da su oštećeni da ispitamo i uložimo žalbe i protest
Post je spojen: [time]1277605831[/time]_________________________________________________
Video sam nekoliko prezimena Ćorić iz Bašaida i nekoliko Kuća gde su po dvoje dobili Konkurs...nameštaljka
U danasnjoj politici je izasla rang lista, na zadnjim stranama gde su oglasi.bacan je napisao(la):u kojim novinama je objavljena rang lista